Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIKOV GAF

Davor Šuker prije utakmice na Kantridi ljubio Sevillin dres

Davor Šuker
Foto: Facebook
02.10.2014.
u 19:54

Iako je jasno da kao bivši nogometaš Seville postoje osjećaji prema tom klubu, jasno je i da bi trebali postojati osjećaji za trenutak i funkciju koju trenutno obnaša

Davor Šuker je u Sevilli proveo lijepe nogometne dane i sigurno ih se sjeća s osmijehom na licu, ali kao predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza nije si smio dopustiti uoči susreta Rijeke i Seville na Kantridi ljubiti Sevillin dres i tako se dati fotografirati njihovu službenom fotografu.

Naravno, to je simpatija vrijedno kad su u pitanju navijači kluba koje je uveseljavao, ali ipak mora biti svjestan trenutka i svoje funkcije.

Ovako je samo još jednom potvrdio koliko je udaljen od prilika u Hrvatskoj i hrvatskom nogometu, a i dao svim kritičarima materijala da nastave govoriti kako funkciju predsjednika Saveza koristi samo kako bi se približio nekoj od fotelja u Uefi.

>> HNS izgubljen u prijevodu, a Šuker je sve sredio. Sebi...

 
Ključne riječi

Komentara 6

Avatar comandante
comandante
21:07 02.10.2014.

a sto reci a da se nebude izbrisan, dakle sve znate o ovoj glavatoj želvi!!

AN
Andreeejjj
01:03 03.10.2014.

Šta se imamo za čuditi...pa dobro se zna kakva je dotična osoba!?

AN
Andreeejjj
01:07 03.10.2014.

Pa nije ljubio samo dres Seville, već i Zdravku Mamiću nešto drugo :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije