Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK NE REAGIRA

Davor Šuker: Optužbe iz Njemačke? Ništa neću poduzimati

Šuker Bandić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
29.06.2015.
u 10:59

– Nemam planove poduzimati ništa, prepuštam vama da donesete zaključke. Jedva čekam da čujem što ćete zaključiti nakon što se u srijedu vratim s Izvršnog odbora Uefe – pokušao je biti ironičan Šuker.

Davor Šuker jučer se u Sigetu, na otvaranju Svjetskog prvenstva naših klubova iz dijaspore, družio s Milanom Bandićem. Odgledao je prvo poluvrijeme utakmice u kojoj je branitelj naslova Croatia iz Toronta svladala Sydney United sa 5:2. Nevoljko je pristao na razgovor s novinarima koje je u nekoliko navrata pokušao izbjeći.

Naravno, postavili smo mu pitanje vezano za optužbe koje zadnjih dana stižu iz Njemačke.

– Nemam planove poduzimati ništa, prepuštam vama da donesete zaključke. Jedva čekam da čujem što ćete zaključiti nakon što se u srijedu vratim s Izvršnog odbora Uefe – pokušao je biti ironičan Šuker.

>> Ljutit sam na tog balavca jer je ocrnio nedužna čovjeka, Šukera! Moj brat mu nije javljao rezultate

>> Best: Uefa je nakon moga teksta pokrenula istragu o Šukeru

Komentara 13

FR
Franciskoo
11:55 29.06.2015.

Njemačka policija je već istražila cijeli slučaj, a Njemački sud je osudio sve koji su namještali. Šuker da je za nešto kriv, Njemačka policija bi ga optužila ili pozvala za svjedoka još prije 5 godina. Partijski mediji samo podižu prašinu i namjerno razvlače ovaj slučaj kao trakavicu.

DA
darwil
11:16 29.06.2015.

Kak se ono kaže? Skim si takav si ! Domoljubi i rvatine puni ljubavi,poštenja,dobročiniteljstva se vole zato družiti.

77
777CRO
15:51 29.06.2015.

Ma znamo mi da Jovanovuc stevanovic ostojic i ostali SDP pioniri čine sve da unište ono sto je Hrvatu sveto ... Ali neće moci i Hrvati u SDP prepoznaju konačno da SDP radi po uputama Beograda ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije