Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠUKER NEĆE U NYON:

'Davor Šuker nije supermen niti junak animiranih filmova'

Davor Šuker
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
10.04.2015.
u 21:56

- Neću ići u Nyon, imamo proceduru. Niti je Davor Šuker superman, niti Davor Šuker može biti junak iz animiranih filmova. Imamo svoju službu koja svaki dan radi. I da Hrvatska bude izbačena iz Europske federacije i Europskog prvenstva, mi ćemo i dalje marljivo raditi - rekao je Šuker.

Predsjednik HNS-a Davor Šuker još je jednom prokomentirao Uefinu kaznu i posljednje događaje u hrvatskom nogometu. Još je jednom ponovio da savez nije znao da će biti kažnjen prije nego što je predloženo da se igra na Poljudu.

- Smiješne su mi ove teze da smo nešto znali jer ako je netko znao, onda neka mi kažu koja će biti sljedeća kazna na nekom stadionu Dinama, Hajduka, Rijeke ili kad budu igrali na europskim natjecanjima. Po meni to nitko ne zna i ne znači ako si u Izvršnom odboru UEFE da moraš znati i da se možeš uplitati u arbitražnu i u disciplinsku i tu je čovjek promašio metu i opalio šamar i svojoj instituciji FARE. Uefa će dobiti taj izvještaj jer ću osobno to prijaviti na prvom izvršnom odboru u Pragu - rekao je Šuker za RTL.

Je li odnos s Hajdukom narušen?

- Po meni ne. Mi smo dali otvorenog srca i bez fige u džepu i Bugarsku, pa baš zbog toga da se igra. Želimo biti maksimalno transparentni. Dao sam prijedlog na Izvršnom odboru da u idućim kvalifikacijama za SP damo na prvom sastanku svih pet domaćina za sve naše utakmice.

Namjerava li Šuker ići u Nyon? Damir Vrbanović je rekao da bi to napravio da je na mjestu predsjednika HNS-a.

- Neću ići u Nyon, imamo proceduru. Niti je Davor Šuker superman, niti Davor Šuker može biti junak iz animiranih filmova. Imamo svoju službu koja svaki dan radi. I da Hrvatska bude izbačena iz Europske federacije i Europskog prvenstva, mi ćemo i dalje marljivo raditi. Nogomet je taj koji jedino što traži je da država bude aktivnija i da nam pomogne oko infrastrukture. Nogomet će izgubiti i navijači će izgubiti ako ostane samo ovo na nama. 

>> Kako spriječiti divljanje na nogometnim utakmicama?

>> Ne znam tko je prijavio 'Za dom spremni', ja nisam bio taj!

>> Hrvatski nogometni savez o Stevanoviću: Poslat ćemo Uefi što je rekao!

Komentara 16

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
22:30 10.04.2015.

Volim kad Brandon o sebi govori u trećem licu jednine, nekako mu pristaje... Usput, jesam li ja to krivo pročitao ili je Brandon upravo zatražio uplitanje politike u sport? :)

GA
Galeb1530
22:18 10.04.2015.

Da ne bude nesporazuma: Vjerujem 100% da HNS nije znao za kaznu prije sastanka s Hajdukom! Onaj tko tvrdi suprotno ne vjeruje ni sam sebi, a kamo li nekom drugom!

HL
HV_LAKI102
01:03 11.04.2015.

Sa dobrim Vokabularom bez pokrica mozes proci samo na balkanu.Sav balkan je iselio u zapadnu Europu na njihovo trziste rada gdje prolazi samo rad,znanje i rezultati.Tesko je uspjesno voditi HNS pored ovakve neucinkovite vlade,nekako bi narod i prihvatio njihovu nesposobnost,dada su bar domoljubi i da se bore za hrvatsku drzavu,ovako ,prava ludnica,bore se samo da ostanu na vlasti,bore se za region,ozivljavaju nacionalizam u ljudima bez koga oni nemogu funkcionirati za to su skolovani. i od toga su dobro zivjeli za vrjeme tita tlaceci svoj hrvatski narod, samo da bi se uvukli u dupe Beogradu i bogato poentirali.....Samo prijevremeni izbori mogu nas spasiti od ove crvene nemani, koja je rjesila da nas dokrajci i slomi na svim poljima i to po svaku cjenu.Rade na tome od 1918 i jos im nije poslo za rukom,a uspijuli to danas kad smo naj jaci odkad postojimo(NATO,EU,)e onda i ne zasluzujemo da imamo svoju drzavu....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije