Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA STVAR

Davor Šuker donosi Rijeci i Puli nogometno Europsko prvenstvo!

Davor Šuker
Igor Kralj/PIXSELL
08.10.2014.
u 21:45

- Bila bi velika stvar za hrvatski nogomet kada bismo dobili domaćinstvo tog natjecanja - rekao je Jozak.

Kao što je predsjednik HNS-a Davor Šuker otkrio prilikom obilaska gradilišta budućeg trening centra NK Rijeke, HNS će za domaćina spomenutog Europskog prvenstva prijaviti područje Istre i Kvarnera te bi se igralo na stadionima NK Rijeke, Istre 1961, Uljanika i na Kostreni.

- Moramo dati mladima da igraju i s tim u vezi moram istaknuti da smo prijavili Rijeku i Pulu kao domaćine Uefinog Europskog prvenstva za igrače do 19 godina 2018. godine. Nadam se da ćemo biti domaćini tog EP-a i da ovdje, gdje sada prolaze bageri i kamioni, sjedimo na tribinama u lijepom ozračju i da Hrvatska pobjeđuje - izjavio je Davor Šuker.

Odluku o domaćinu Europskog prvenstva UEFA će donijeti u siječnju 2015. godine.

- Bila bi velika stvar za hrvatski nogomet kada bismo dobili domaćinstvo tog natjecanja. Učinili smo maksimum u svojoj kandidaturi, vjerujemo da ispunjavamo sve Uefine zahtjeve. Svjesni smo jake konkurencije, ali imamo razloga vjerovati u pozitivan ishod - kazao je Romeo Jozak.

>> Predsjednik HNS-a Davor Šuker pomaže Rijeci s milijun eura

Komentara 4

IM
IME99
05:50 09.10.2014.

ovo je prva sukerova fotka bez mobitela u ruci i podignutog palca pred kamerama....

AY
ayala
08:25 09.10.2014.

hhhhh evropsko prvenstvo na stadionu kapaciteta 8 900. smijesno

DE
derin
22:17 08.10.2014.

Akcija "Pomozimo dinamo III."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije