Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVISOV KUP

Borna Ćorić odradio posao do kraja, Hrvatska izjednačila protiv Brazila!

Borna Ćorić
Reuters/PIXSELL
19.09.2015.
u 15:36

Završilo je 6:4, 7:6 (6), 6:1.

Borna Ćorić uspio je donijeti bod Hrvatskoj protiv Brazila za ostanak u Svjetskoj skupini Davisova kupa koji se igra u gradu Florianopolisu. Završilo je u susretu s Joaom Souzom 6:4, 7:6 (6), 6:1.

No nije bilo lako jer se meč prekinuo kod vodstva od 2:0 u setovima i 4:1 u trećem setu za našeg tenisača. Došlo je do proloma oblaka i susret se morao prekinuti pa se nastavio 20 sati kasnije.

Nije smetalo Ćoriću, rutinirano je oduzeo servis Souzi iako je bilo 30:40, a potom osvaja svoj servis i sve je bilo gotovo za pet minuta. Poslije očekivanog i teškog poraza Mate Delića od od Thomaza Belluccija sa 1:6, 4:6, 6:4, 4:6, ovo je ispalo itekako dobro.

A sad u igri parova treba napraviti korak naprijed i slaviti. Igrat će Ivan Dodig i Franko Škugor protiv Marcela Mela i Brune Soaresa.

>> Delić izgubio, Ćorić bio nadomak pobjede, ali je meč prekinut

Komentara 1

UM
umnjak
15:52 19.09.2015.

Bravo Borna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije