Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VALENCIA

David Silva izgubljen do kraja 2009. godine

David Silva
AFP
29.11.2009.
u 16:21

Subota nije bio dobar dan za nogometaše Valencije. Osim što nisu uspjeli ugrabiti puni plijen od tri boda na svojoj Mestalli protiv Mallorce (1-1), ozlijedio im se i jedan od ključnih igrača.

Naime, u 12. kolu španjolske Primere, u 29.minuti ogleda, ozlijedio se reprezentativni veznjak David Silva. Morao je izvan travnjaka nakon što mu je nastradalo desno koljeno, a pretrage tijekom nedjelje su pokazale kako će ozljeda zaustaviti Silvu u igranju tijekom mjeseca prosinca. Povratak se očekuje u prvim danima 2010. godine.

- Nije dobro, ali je sreća u nesreći što je moglo biti i gore. Ligamenti koljena su bili na kušnji, ali Silvino koljeno je izdržalo i za mjesec dana očekujemo njegovo nesmetano igranje - rekao je na konferenciji za novinare klupski liječnik Jorge Candel.

Od bitnijih utakmica Silva će propustiti ogled protiv madridskog Reala u domaćem prvenstvu, te važne utakmice po skupini Europa lige. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije