Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVID LUIZ:

Ispričavam se navijačima što sam slavio pogodak, ali emocije su me preplavile

David Luiz
Reuters/PIXSELL
12.03.2015.
u 00:05

- Bilo je teško kada smo ostali bez Ibrahimovića, jednog od naših najboljih igrača, no pokazali smo karakter - rekao je Luiz

David Luiz napravio je mnogo za Paris Saint Germain u remiju na Stamford Bridgeu (2:2) i prolazu u četvrtfinale Lige prvaka. No kad je zabio svom Chelseaju, slavio je svim srcem i time uvrijedio brojne navijače.

Zna se kako u Engleskoj gledaju na to, dres je svetinja i nogometna kultura je ne slaviti pogotke. Svjestan je toga Brazilac pa se nakon utakmice ispričao.

- Rekao sam sebi prije utakmice, neću slaviti pogodak ako zabijem, no bilo je toliko emocija u meni da se nisam mogao kontrolirati. Hvala i Chelseajevim navijačima na podršci te im se ovim putem ispričavam što sam slavio pogodak jer su me preplavile emocije - rekao je Luiz i nastavio:

- Bilo je teško kada smo ostali bez Ibrahimovića, jednog od naših najboljih igrača, no pokazali smo karakter. Pokušali smo igrati nogomet i biti učinkoviti. I kada smo primili drugi pogodak, pogledali smo se te smo i dalje vjerovali. Pohvalio bih i naše navijače. Ovo je bilo sjajno, za naš klub i za naš grad. Sretan sam što smo prošli dalje u Ligi prvaka koja je tako zahtjevna.

>> Čudo PSG-a u Londonu! S igračem manje nakon produžetaka izbacio Chelsea!

Komentara 5

Avatar rajetin
rajetin
03:01 12.03.2015.

Daj ne lupetaj. Svetinja je novac! Chelsea nikada nije pripadao vrhu engleskog nogometa dok se u klub nisu poceli upumpavati ruski milijuni sumnjivog porijekla. Chelsea nikada nije bio veliki klub. Nije to bio ni Manchester City prije petrodolarske obznane. I PSG i Monaco spadaju u istu grupu. Sve je to lova sumnjiva porijekla. Ni S od sporta!

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
01:23 12.03.2015.

Chelsea je toliko antipatican tim, da mi je cak drago vidjeti i Davida Luiza kako se raduje.

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
11:29 12.03.2015.

Ispričavam se navijačima što je slavio pogodak, ali emocije su ga preplavile kada je pomislio da premiju i novi veči ugovor u PSG-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije