Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraljevi na mukama

Real bi mogao prodati Jamesa za više od 100 milijuna eura

James Rodriguez
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
17.05.2016.
u 13:07

De Gea bi mogao zaigrati za kraljevski klub, a James Rodriguez bi mogao napustiti redove kraljeva. Kolumbijca traži Manchester United i PSG

David de Gea, vratar crvenih vragova, prošlog je ljeta trebao čuvati Realovu mrežu.

Manchester United i klub iz Madrida dogovorili su razmjenu vratara, no kako je prijelazni rok u Španjolskoj istekao minutu prije nego što su klubovi kompletirali transfer, De Gea je ostao na Otoku, a Keylor Navas u Madridu.

U De Geinom ugovoru postoji klauzula, koja vrijedi isključivo za Real i kaže kako do 15. lipnja ove godine može otići za 50 milijuna eura, a nakon 15. lipnja United za njega može staviti cijenu koju želi. 

Kao što bi De Gea mogao zaigrati za kraljevski klub, James Rodriguez bi mogao napustiti redove kraljevskog kluba. Crveni vragovi voljeli bi ga vidjeti u svom sastavu, a za Kloumbijca su spremni platiti 70 milijuna eura.

No i PSG želi Jamesa, oni su Realu ponudili 80 milijuna eura, a s bonusima bi cijeli transfer mogao iznositi više od 100 milijuna eura, tvrdi AS.

>> Keylor Navas sjajnim obrana skoro pa udvostručio svoju vrijednost

>> Perez odlučio: James i Isco mogu otići na ljeto

Komentara 4

HA
hajduk1966
16:39 17.05.2016.

Vrijedi 30 ni kune vise

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
13:24 17.05.2016.

Ako je ova informacija točna očekujem da odgovorni ljudi u našim hrvatskim svetinjama Dinamu, Hajduku i Cibaliji reagiraju sa domoljubnim dišpetom i pošalju svoje ponude kako bi nasmijali administraciju Real Madrida.

MU
muh
13:33 17.05.2016.

Lukico mogu dobit za deset milijuna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije