Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEKSUALNI MARATONI

Daum potvrdio orgijanje vlastitih igrača

sex
Saša Miljević
11.12.2009.
u 19:36

Četvorica nogometaša Fenerbahçea doista su u jednome istanbulskom hotelu organizirali seksualne maratone, potvrdio je za njemački Bild trener turske momčadi Christoph Daum.

U skandalu koji ovih dana potresa Fenerbahçe sudjelovali su redom neturski nogometaši, jedan naturalizirani Englez i trojica Brazilaca: Colin Kazim-Richards, Vederson, Fabio Bilica i Santos.

Sam je trener otišao u dotični hotel i podrobno se o detaljima informirao kod osoblja.

- Nažalost, moram potvrditi da su se glasine pokazale u potpunosti točnima. Šokiran sam tom činjenicom. Nikad nisam mogao očekivati da bi se igrači Fenerbahçea mogli upustiti u nešto slično – izjavio je Daum.

Svu četvoricu nogometaša iz kadra za prvenstvene nastupe Daum je preselio na transfer-listu. U klubu će nastojati preko zime se riješiti sve četvorice igrača koji su osramotili Fener.

Ključne riječi

Komentara 1

BO
bosanac
23:27 11.12.2009.

Sta das muskog jebavali koji bi to transferi bili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije