Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOPISNI KOŠArkaš
Povratak na članak

Darko Miličić: NBA je obično sr...!

- U NBA ligi svi lažu. Uvijek slušaš isto smeće, tipa "tvoje vrijeme tek dolazi" i sr... poput toga - raspoložen je bio Miličić.

Komentari 2

MA
matan91
14:57 10.01.2010.

Tako ćemo i mi pričat za tu Europu kad uljetimo u nju. \"Vaše rijeme tek dolazi\" - tako će govorit naši poljitosi koji će svoju djecu zgurat u raznorazne komisije, a mi ćemo sve više radit za sve manje para

VL
CH
Chambana
17:17 10.01.2010.

@ matan91 Glupost, Milicic je jedan obican primitivac koji je zbog vlastite pohlepnosti sam izabarao zaradivati milijune $ u SADu, umjesto da izgraduje vlastitu igru u Europi za sasvim pristojne novce. Niti jedan klub mu nije kriv sto ne znaa na kojoj poziciji treba igrati - za centra nema tehniku, a za krilo nema sut niti ulaz. Klubovi su ga izabrali na fizikalije, bez da su imali ikakav uvid u to kako ce se razviti. O njegovim intelektualnim sposobnostima ne treba trositi rijeci. Nedoreceni siledzija....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.