Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA PREDSJEDNIKA

Šimić na rivi: Imam potporu u Splitu, a promjene želi i Mišković

Dario Šimić u Splitu
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/5
27.11.2017.
u 17:39

Šimić vjeruje kako nije sve gotovo kad je riječ o Šibenikovoj potpori protukandidatu Davoru Šukeru.

Dario Šimić, Stipe Pletikosa i Mario Stanić danas su u Nogometnom savezu Županije splitsko-dalmatinske predstavili svoj program u borbi za vodstvo HNS-a.

- Red je da obiđemo županije i predstavimo program. Žao nam je što ih drugi kandidat ne obilazi, vjerojatno nema što za reći po pitanju učinjenog u posljednjih pet godina. Imam podršku u Splitu - kazao je Šimić, prenosi Dalmatinski portal.

Vjeruje kako nije sve gotovo kad je riječ o potpori iz Šibenika koji se izjasnio da stoji uz protukandidata Davora Šukera.

Dario Šimić u Splitu
1/5

- Razgovarali smo tamo s ljudima, primili su nas lijepo. Šibenik treba biti centar razvoja te županije, ali svatko se ima pravo izjasniti je li za promjene ili ne. Šuker je iz poštovanja prema Šibeniku trebao barem doći tamo i objasniti zašto im nogomet ne napreduje, a mislim da je novac u drugom planu.

Šimić je naglasio kako svi u Hrvatskoj žele promjene.

- Svi nas podržavaju i to nam je velika snaga. Ankete i ljudi na cesti su 95 posto za nas, a to nije jasno samo nekim ljudima koji sjede u HNS-u.

Upitan je o stavu Rijeke i njenog predsjednika Damira Miškovića.

- Mišković je jasno rekao da želi promjene i da nam nogomet ide u amaterizam. Mi jednako tako razmišljamo i želimo napraviti nešto dobro za nogomet. Svakim danom su nam izgledi sve veći - zaključio je Šimić koji je nakon Splita otišao u Zadar kako bi prezentirao program.

Komentara 13

DH
dalibor.hren
18:38 27.11.2017.

Još ti u ekipi fali Jela i to je to: trust mozgova! u Rusiji bi se zvali "Bezmozgov!"

DU
Deleted user
18:34 27.11.2017.

Ovakvi bi nas odveli na svjetsko prvenstvo Nikad... lajbeki kaj pucaju od dosade, birtija dojadila, pa sad se zapiknuli u nogometni management... o kojem usput receno nemaju pojima

EN
englezac
20:52 27.11.2017.

Bio sam protiv Sukera ali kad vidim koje je mucko protukandidat ,sad sam opet za Sukera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije