Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Druženje u Ciudad de Méxicu

Dario Šimić i Zvone Boban na kavi s Joseom Mourinhom

Infantino, Šimić, Boban
Foto: Instagram
1/6
11.05.2016.
u 17:36

Veliko je zadovoljstvo sastati se sa starim prijateljima i popričati o nogometu, napisao je Šimić ispod fotografije na kojoj sjedi uz Mourinha Bobana i Seedorfa

Dario Šimić na svom je Instagramu objavio fotografiju kako sjedi u društvu nekadašnjih suigrača, ali i jednog od najboljih trenera na svijetu Josea Mourinha. 

Veliko je zadovoljstvo sastati se sa starim prijateljima i popričati o nogometu, napisao je Šimić ispod fotografije na kojoj sjedi uz Zvonimira Bobana, Josea Mourinha i Clarencea Seedorfa. 

Revijalna utakmica u Ciudad de Méxicu bila je povod za druženje. Naime, na inicijativu Fifina predsjednika Giannija Infantina u glavnom gradu Meksika igrat će nekadašnje velike zvijezde. Mourinho će voditi momčad Fifinih legendi. 

>>Boban potvrdio: Infantino me želi u Fifi! Mihajlović je bio mali Simeone, ali Milan je loš

Komentara 6

DA
Dankoo
20:37 11.05.2016.

Zvone je svjetska faca i uzor mladima.

Avatar Bekrija
Bekrija
21:42 11.05.2016.

Ajde Zvond izvedi high kick na HNSu i Močvari!

MA
manuutd
18:40 11.05.2016.

Hercegovci, Mou i ovaj crni:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije