Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD JE JASNO

Dario Šimić priznao poraz! Šuker ostaje predsjednik HNS-a

Dario Šimić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
05.12.2017.
u 20:23

- Zdravko Mamić i dalje je najjači čovjek hrvatskog nogometa. Stao je iza Šukera koji je pobijedio i to su činjenice.

Dario Šimić ipak neće biti kandidat za predsjednika HNS-a. Bivši hrvatski reprezentativac nije uspio skupiti devet potpisa županijskih nogometnih saveza što znači da se ne može kandidirati na izbornoj skupštini 22. prosinca. Predsjednik tako ostaje Davor Šuker.

- Skuština je nedemokratična. Mi idemo dalje. Treba se i dalje boriti za hrvatski nogomet - rekao je Šimić za N1 i najavio pravnu borbu:

- Dali smo prijavu da poslovnik nije usklađen sa statuom. 

Dario Šimić
1/8

Osvrnuo se i na Šukera.

- Bio je veliki igrač. Moj nogometni kolega i idol. Nažalost, otišao je u krivom smjeru.

No, smatra da u pozadini svega stoji jedan čovjek.

- Zdravko Mamić i dalje je najjači čovjek hrvatskog nogometa. Stao je iza Šukera koji je pobijedio i to su činjenice.

Je li Šimić ogorčen na ovakav rasplet?

- Ponosan sam na sebe i svoje dečke. Nismo pali s Marsa i sve interese smo artikulirali u korist nogometa.

Kako sada stvari stoje, Šimić ima podršku samo tri županijska saveza, i to s juga Hrvatske. Ranije su ga podržali Split, Zadar, a večeras i Nogometni savez Županije dubrovačko-neretvanske.

Komentara 147

JU
juma
20:57 05.12.2017.

Onog trenutka kada si pristao na podrsku onih koji rade protiv nogometne reprezentacije, koji ostavljaju natpise "sve izgubili dabogda", crtaju svastike i namjerno prekidaju utakmice, toga trenutka si izgubio. Kada su ti podrsku dala jos i sva sportska antihrvatska pera i njihove ankete, bilo je jasno kako nemas sanse. Vecina Hrvata cim vidi potpisana imena ispod clanaka, refleksno glasa protiv, jer mi ne zaboravljamo kako su se upinjali i nadali kako necemo otici na WM. Pokusajte drugi puta, ali na s ovima.

PA
pappmisi
20:38 05.12.2017.

Nemoze se postici uspjeh na Galamu, treba raditi, treba biti kreativan , dati odgovor na pitanja. Kada se javi kandiidat koji ima ove kvalitete uspjece. Simic i drustvo su ispali smjesni nista nisu ponudili a hteli su pobjediti -???????

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
20:35 05.12.2017.

Koliko cendranja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije