Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Dario Šarić otvoreno priznao: Ne igramo baš najbolje

Dario Šarić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
10.09.2015.
u 00:01

'Ne igramo baš najbolje, u utakmicu smo ušli vrlo mekano, primali smo lako koševe, a to nije mirisalo na dobro.'

Žele li više na turniru, trebat će igrati bolje nego protiv Nizozemske, složna je svlačionica. Njezin dragulj, Dario Šarić, otvoreno je priznao:

- Ako želimo napraviti nešto na Eurobasketu, svjesni smo da moramo igrati bolje. Tek smo na 75 posto svojih mogućnosti, a to nije ono što će nam dalje prolaziti - kaže Šarić.

Izbornik Velimir Perasović držao je isti kurs.

- Priznajem, ne igramo baš najbolje, u utakmicu smo ušli vrlo mekano, primali smo lako koševe, a to nije mirisalo na dobro. Promašivali smo zicere, lagane šuteve, ušli u nervozu, trebalo se s time boriti. Uspjeli smo pronaći pravi ritam, i to je pokazatelj za dalje - kazao je izbornik te dodao:

- Bilo je igrača koji su radili greške, ali ja ne izdvajam nikoga ni kad je pozitivno, a kamoli kad je negativno. Idemo u Francusku kao druga momčad. Nisam zabrinut, to bih bio da gubimo utakmice. Čeka nas još susret s Gruzijom u Zagrebu. Do mene je došla informacija kako u nastavku turnira možemo igrati s Latvijom, Češkom ili Litvom, a i da mogu birati, ne znam koga bih iz tog društva izabrao...

>> Hrvatska teže od očekivanog pobijedila Nizozemsku i osigurala drugo mjesto

Komentara 16

DI
Dijaspora
08:31 10.09.2015.

Zaštose forsira Zagreb gdje se Hrvatska reprezentacija ne voli. Bilo košarkaška, rukometna ili nogometna. Prazno,,,Praznooo ,Sramota.

DE
derin
01:02 10.09.2015.

Protiv Slovenije i Grčke je bilo dobro, protiv ovih slabijih nismo bili pravi. Tomić se digao, Bogdanović se diže, trebati će nam za poslije. Dobre partije Šarića, slobodne poraditi. Aj sutra bar nek bude prava atmosfera na tribinama.

LU
lukateli1
00:55 10.09.2015.

Idi vjezbaj slobodna bacanja! Stari je bio Bog za tebe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije