Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šarić je ljutit:
Povratak na članak

Bilana sam nagovarao da igra za Hrvatsku i rekao mu da nije u redu

"S obzirom na to da smo posljednjih 20 dana trenirali zajedno, kazao sam mu da to što je napravio nije u redu, nagovarao sam ga tri-četiri dana, no nisam uspio"

Komentari 7

DH
dalibor.hren
12:17 01.08.2017.

Nikoga ne treba nagovarati. Treba se znati postaviti prema tim likovima! Primitivci zaboravljaju da bi bez hrvatskih klubova i reprezentacije svih uzrasta danas bili NITKO i NIŠTA! Smradovi!

VL
DU
Deleted user
14:21 01.08.2017.

Nagovarati nekoga da igra za reprezentaciju, pa to je katastrofa, za reprezentaciju i državu se gine i nema većeg ponosa u sportu nego braniti boje države, ali "domoljub"i su više za pare.

VL
Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
13:01 01.08.2017.

Oduzeti putovnicu i nogu u guzicu. Šariću i Bogdanoviću svaka čast

VL
PP
pero.pericds
13:43 01.08.2017.

Već sam pisao, pogriješilo se još onda kad je Nikola Vujičić odbio igrati za reprezentaciju( mislim da je bio negdje u Turskoj ili Grčkoj) , trebalo ga izbaciti ne iz teprezentacije nego izgon iz države a to se nije dogodilo i sad opet imamo ta sranja..

VL
SS
sokac sa drave
18:42 01.08.2017.

Valjalo bi reci dali ova cetvorica dolaze iz ravnice ili iz kamena.Neka se zna tko voli Hrvatsku a ko je samo obicni laznjak i samo glumi sa desnom rukom na novcaniku kada svira himna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.