Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJSTOR

Dao otkaz pa ponudio genijalno objašnjenje: Teško je, imam previše slobodnih dana...

Odmor/Ilustracija
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/2
05.09.2019.
u 13:52

Pod 52-godišnjim Matosasom Kostarika je pobijedila u tri od osam utakmica, uključujući i iznenađujući poraz od Haitija u grupi na Gold Cupu

Urugvajac Gustavo Matosas dao je ostavku na dužnost izbornika nogometne reprezentacije Kostarike, obrazlažući svoju odluku riječima da mu je to dosadan posao

"Nisam znao da je biti izbornik tako dosadan posao", rekao je Matosas na konferenciji za novinare na kojoj je bio i predsjednik Nogometnog saveza Kostarike Rodolfo Villalobosa

Bivši trener Penarola, Malage, San Lorenza, Racing Cluba, Sao Paula, Lleide, Valladolida, Atletico Paranaensea kazao je kako se ne osjeća produktivnim kao izbornik.

"Teško je voditi momčad u kojoj nemaš svaki dan igrače na raspolaganju. Ponekad mislim da sam na odmoru. S igračima sam jedan tjedan svaka dva mjeseca, nisam mislio da će biti toliko teško. Nisam znao da ću imati toliko slobodnih dana, nemam dnevnu rutinu i "ubijam" se gledajući filmove i igranjem igrica. To nisam ja", pojasnio je Matosas koji je na klupi Kostarike proveo 11 mjeseci i nije uspio proći grupnu fazu na nedavno održanom Gold cupu. Namjerava još sutra voditi Kostariku protiv Urugvaja i onda završiti posao izbornika Kostarike.

Pod 52-godišnjim Matosasom Kostarika je pobijedila u tri od osam utakmica, uključujući i iznenađujući poraz od Haitija u grupi na Gold Cupu. Istodobno su se pojavile glasine da preuzima meksički Atletico San Luis.

>>> Pogledajte izjave naših nogometnih reprezentativaca

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije