Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatskoj treba pobjeda

Danska i Norveška remizirale, Vujović napravio čudo sa Slovenijom

Slovenija
Reuters/PIXSELL
09.04.2016.
u 23:27

Ivica Obrvan, nije pak uspio odvesti Makedoniju na Igre te je podnio ostavku.

Nakon što su DanskaNorveška odigrale neodlučeno (25:25) ostalo je sve po planu – Hrvatskoj u nedjelju treba pobjeda nad Norvežanima za plasman u Rio. 

A priča dana dolazi iz Malmea gdje je Veselin Vujović odveo Sloveniju na olimpijske igre. Nakon velike pbojede nad Španjolskom (24:21), Slovenija je izgubila od Švedske (23:24) i gotovo osigurala Rio. Naravno, moraju još pobijedili sutra slabašni Iran.

Rukometašima Sloveniji je ovo tek drugi nastup na olimpijskim igrama. Prvi i jedini put su igrali u Sydneyu 2000. godine kada su bili osmi. Veselin Vujović pak iza sebe kao igrač ima nastupe na olimpijskim igrama u Los Angelesu gdje je sa reprezentacijom bivše Jugoslavije osvojio zlatnu medalju, te na Igrama u Seulu 1988. godine na kojima je Jugoslavija osvojila treće mjesto.

Drugi naš trener, Ivica Obrvan, nije pak uspio odvesti Makedoniju na Igre. U ključnoj utakmici izgubio je od Tunisa (26:32). Portal Balkan-Handball.com piše kako je hrvatski trener nakon utakmice podnio ostavku.

>>Hrvatska potopila Bahrein. Babić 'poludio' u prvom dijelu: Jeste li vi normalni!

Komentara 18

PA
Pajdo
05:03 10.04.2016.

Ovaj pisac {novinar} mora da je pijan

HA
happy2124
01:12 10.04.2016.

Slovenija nije osigurala igre,baš suprotno,vrlo vjerojatno se neće plasirati

Avatar germanikus
germanikus
07:10 11.04.2016.

Ova Slovenija je FENOMEN!!!!!Razlog tome je da sve što su postigli u OZBILJNIM sportovima bazira na stranim trenerima ili igračima jer za kakav takav uspjeh u skijanju morali su dovesti stranaca u rukometu sad im je plasman donio Crnogorac u biatlonu su morali kupiti Faka a da o strancima u njihovim reprezenticijama i ne gubim riječi!Sve u svemu lijepo da su se plasirali naši Sosedi jer tko inače bi na Olimpijadi bio kanta za napucavanje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije