Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LE CHAMPIONNAT

Danijel Subašić treću utakmicu zaredom bez primljenog pogotka

Monaco
Reuters/PIXSELL
24.09.2014.
u 22:29

Monaco je pobijedio Montpellier u gostima 1:0, pogotkom Berbatova u 93. minuti.

Dmitar Berbatov donio je u trećoj minuti sudačke nadoknade minimalnu pobjedu Monacu na gostovanju kod Montpelliera. Bila je to treća pobjeda za francuskog doprvaka u 7. kolu Ligue 1. Netaknute mreže na vratima Monaca ostao je hrvatski reprezentativac Danijel Subašić.

Lyon je s uvjerljivih 4:0 svladao Lorient. Već u 5. minuti strijelac je bio Lacazette, u 39. je Fekir povisio prednost domaćih. U nastavku su strijelci bili N'Jie (51.) i još jednom Fekir (69.).  Nica je kod kuće pogotkom Bodmera (41.) svladala Lille 1:0 i sad se nalazi u skupini momčad sa po deset bodova na ljestvici u kojoj su Lyon, Montpellier, Toulouse i Monaco.

Prvu pobjedu u prvenstvu upisao je Evian, kod kuće je s 2:1 bio bolji od Lensa (Wass 10., Mensah 31./Touzghar 55.). No, i dalje je sa samo četiri boda posljednjeplasirana momčad, s dva boda manje od Guingampa koji je kod kuće minimalno poražen protiv Metza (Bussmann 24.). Bastia i Nantes jedini su odigrali utakmicu bez golova.

>> Ovo su prognoze – tko osvaja, a tko ispada u najjačim ligama

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije