Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STATISTIKA

Danijel Subašić je trenutno najbolji vratar Lige prvaka!

Danijel Subašić
Reuters/PIXSELL
23.10.2014.
u 08:04

Jedino on, Borussijin Roman Weidenfeller i Atleticov Moya nisu primili gol. No, Moya je branio u dvije utakmice, a Subašić je skupio devet obrana, dok su Weidenfelleru pucali samo tri puta.

I dok je Monaco igrom razočarao i nije uspio s igračem više pobijediti Benficu, Danijel Subašić bio je možda i jedina svijetla točka francuske momčadi.

Naime, hrvatska reprezentativna jedinica najbolji je vratar nakon tri kola Lige prvaka! Kako? Jedino on, Borussijin Roman Weidenfeller i Atleticov Moya nisu primili gol. No, Moya je branio u dvije utakmice, a Subašić je skupio devet obrana, dok su Weidenfelleru pucali samo tri puta.

>> Izvještaj i statistiku utakmice Benfica - Monaco pogledajte na Goal.com

Odmah nakon njih dvojice su Manuel Neuer s 90 posto obrana (devet od deset udaraca), Thibaut Courtois i Andrij Pjatov imaju po 87,5 posto...

Najviše su obrana skupili Baselov Tomas Vaclik i Mariborov Jasmin Handanovič - po 17.

>> Danijel Subašić treću utakmicu zaredom bez primljenog pogotka

Komentara 2

JM
Jean-Michel_Nicolier
09:02 23.10.2014.

Pa ne brani gol samo golman tako da broj primljenih golova nije dobar kriterij. Treba vidjeti kakvi su to udarci obranjeni.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
14:49 23.10.2014.

steta sto nije branio na svjetskom prvenstvu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije