Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI VATRENI

Danijel Pranjić ima novi posao, već sutra seli u Tuzlu

Zagreb:  Bivši nogometaš Danijel Pranjić
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/5
20.03.2023.
u 23:22

Slobodu iz Tuzle u nastavku sezone čeka borba za ostanak, trenutno je sedma, ali sa samo tri boda više od posljednjeplasiranog Igmana. Preuzet će je Danijel Pranjić

BiH prvoligaš Sloboda iz Tuzle uskoro će dobiti novog trenera. A taj će posao preuzeti Danijel Pranjić, nekadašnji hrvatski reprezentativac i igrač Bayerna.

SportSport navodi da su u Slavonskom Brodu pregovori uspješno završeni i da Pranjić sutra stiže u Tuzlu.

Slobodu iz Tuzle u nastavku sezone čeka borba za ostanak, trenutno je sedma, ali sa samo tri boda više od posljednjeplasiranog Igmana.

Pranjić je kao trener vodio ciparski klub Omonia Psevda te hrvatske niželigaše Dubravu i Trnje.

Kao nogometaš je nosio dresove Osijeka, Dinama, Heerenveena, Bayerna, Celte, Anorthosisa i Omonije. Za Hrvatsku je nastupio 58 puta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije