Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PO ČETVRTI PUT

Danijel Jusup novi trener Zadra

Danijel Jusup
Arhiva VL
Autori: AV/VLM, GŠi
20.01.2010.
u 21:14

Trenutačni trener Širokog Brijega od četvrtka bi se trebao preseliti na klupu košarkaša Zadra koji se još uvijek bori za plasman na završni turnir četvorice regionalne lige

Danijel Jusup postat će sutra ponovno trener košarkaša Zadra i to po četvrti puta u svojoj karijeri. Potvrdio nam je to večeras izvor blizak Upravi Zadra iz koje su oko 21 sat poslali službenu obavijest kako će u četvrtak biti predstavljen novi trener, ali nisu naznačili njegovo ime.

Inače, Jusup je trenutačno trener Širokoga kojega je vodio samo tjedan dana i dvije utakmice, od kojih je posljednja bila sinoć upravo na gostovanje u Krešinom domu. Obje je vrlo uvjerljivo izgubio.

Iskusnoga zadarskoga trenera, koji na Višnjiku naslijeđuje otpuštenog Zmagu Sagadina, čeka težak posao s obzirom na bitno smanjene izglede za plasman Zadrana na završni turnir četvorice regionalne lige. Zanimljivo je da je baš Danijel Jusup potpisao najveći uspjeh KK Zadar s kojim je 2003. na nezaboravnoj završnici u Ljubljani preko Crvene Zvezde i u finalu protiv Makabija osvojio regionalni naslov.

Da podsjetimo, do prije nekoliko sati najveći favorit za novoga trenera Zadrana bio je Josip Pino Grdović, a u igri su bili i Dražen Anzulović i Josip Vranković.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
21:27 20.01.2010.

E dolazi moj stari prijatelj sa akademije u Puli i sada če KK zadar krenuti nabolje..Sve najbolje Danijel i puno sreče ovoga puta sa KK Zadrom i da mi ostaneš trener tamo 10 godina i osvojiš 5 titula prvaka HR.

FE
Feliks6
22:45 20.01.2010.

hahahaha a legenda si frajeru. vidim imaš i smisla za humor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije