Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plavi u srcu
Povratak na članak

Danija Olma zanima samo Dinamo, otkrio je hoće li igrati za Hrvatsku

Hrvatska je odlično pripremljena momčad, a to su igrači i pokazali. Utakmica će biti odlična, stadion će biti pun, a ozračje spektakularno. Nadam se da će Španjolska pobijediti, istaknuo je Olmo

Komentari 6

PR
petar.rozman.9
12:20 15.11.2018.

odigraj majstore ovu sezonu i sretno dalje preraso si ovu ligu, lovro majer je na redu

VL
IL
ilijan
13:33 15.11.2018.

Dečki danas se bacite na glavu i pobjedimo Španjolsku

VL
MA
Marsijanac
15:55 15.11.2018.

Napornim radom Olmo je sve bolji, dok to nije bio slucaj kod jos veceg talenta Corica.

VL
Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
01:29 16.11.2018.

Olmo! Razmisli sada!!!!!! Hrvatska Hit !!! 4Mio.Stanovnika !!!!! A Španjolci!!!!! A Srce?Tko te naučio igrati sa Srcem !!!!!!

VL
TH
Thompson
05:21 16.11.2018.

A tko je u klub koji je bankrotirao i proglasio stečaj uložio svoje novce da bi iz Barcelone dolazio u Dinamo. Napravio najbolju školu nogometa na svijetu? I 14 najboljih igrača dao u reprezentacijU! Koga sdp godinama želi zatvoriti, a sada ga je zatvorio hdz, znači pupavac!!! Neće mu oprostiti najveći uspjeh Hrvatskog sporta o kojiem srbi mogu samo sanjati. Njima je plasman na svjetsko prvenstvo najveći uspjeh! I posebno Thompson na dočeku!

VL
ST
stefj
13:30 15.11.2018.

Ne znam što forsiraju to igranje za Hrvatsku. Ako želi državljanstvo, neka ga uzme, za razliku od nekih čak i dobro govori Hrvatski. A o igranju za reprezentaciju, daleko je on od toga...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.