Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ ZASJEDE

Danija Olma opljačkali i ukrali mu sat od 30 tisuća eura, njegov brat završio u bolnici!

RB Leipzig introduces new member Dani Olmo
Jan Woitas/DPA/PIXSELL
19.06.2022.
u 19:39

Španjolski mediji navode da je Olmo napadnut nakon što je izašao iz frizerskog salona. Razbojnici su ga čekali i uzeli mu sat vrijedan 30 tisuća eura.

Dani Olmo, nogometaš RB Leipziga i nekadašnji igrač Dinama, opljačkan je u Valenciji gdje je bio na odmoru.

Španjolski mediji navode da je Olmo napadnut nakon što je izašao iz frizerskog salona. Razbojnici su ga čekali i uzeli mu sat vrijedan 30 tisuća eura.

Još je gore prošao Olmov brat koji je ozlijeđen u pokušaju sprječavanja razbojnika. On je ozlijeđen i završio je u bolnici, no nije ništa ozbiljno.

Inače, Olmo je najskuplji transfer Dinama u povijesti. Španjolskog reprezentativca Leipzig je platio 29 milijuna eura.

>> Pogledajte i Martina i Valenta Sinkovića nakon osvajanja još jednog odličja na Svjetskom kupu

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
21:07 19.06.2022.

To je samo znak da je vrijeme prolazno :)

TE
Teig1
22:26 19.06.2022.

Rizkirati pišljivi sat životom nije baš pametno sa njegovim bogastvom. Da je pametan bacio bi njima pare u susret. Svakako će njegova buduća biti uobičajno zadužena za podrošnju. Taj ga je jednom opljačkao a žene nogometaša pljačkaju svaki dan!

RA
radolizem
19:51 19.06.2022.

To je osnovno pravilo. Ne nositi nakit, sat i sakriti mobitel. Valancija nije Rio de Janeiro, ali bit će toga sve više i više. Dobro su pazarili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije