Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENIRAO I DRVIŠ

Dani Olmo trenirao s Cro Copom: 'Odnose ga do Gajnica. Evo ga, gotovo je, završava karijeru'

Dani Olmo/Instagram
04.07.2022.
u 22:16

"Odnose ga do Gajnica. Evo ga, gotovo je, gospodin Olmo završava karijeru, počeo je trenirati s nama", govori Drviš na snimci.

Dani Olmo, španjolska nogometna zvijezda, nogometaš RB Leipziga i bivši nogometaš Dinama u Zagrebu je posjetio trening kompleks naše MMA i kickboks legende Mirka Filipovića, u kojem je trenirao s Cro Copom, legendarnim hrvatskim boksačem Stipom Drvišem, MMA borcem Antom Delijom, ali i svojim menadžerom Andyjem Barom.

Foto: Dani Olmo/Instagram

Na svojem Instagram profilu, na kojem ga inače prati 311 tisuća ljudi, Olmo je objavio fotografije i videozapise s treninga uz koje je napisao: Učim od najboljih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dani Olmo (@daniolmo7)

 

Drviš je na svojem profilu objavio snimku na kojoj Cro Cop nosi Olma, na kojoj se karakteristično našalio, kao i u mnogim drugim snimkama iz Cro Copovog trening centra u Zagrebu. 

"Odnose ga do Gajnica. Evo ga, gotovo je, gospodin Olmo završava karijeru, počeo je trenirati s nama", govori Drviš na snimci.

Komentara 3

Avatar petrolio
petrolio
07:44 05.07.2022.

Olmo je ljudina i baš mi je žao da nije zaigrao za Hrvatsku koju i dalje voli i vraća joj se, ali razumijem ga jer je ipak Španjolac. Sretno Dani u svakom pogledu!

8I
8ivan2
11:09 05.07.2022.

Dani je car, decko voli Hrvatsku znatno vise nego neki "Hrvati". Sretno Dani u Leipzigu i u spanjolskoj repki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije