Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16-GODIŠNJI TALENT
Povratak na članak

Dani Olmo registriran za Dinamo: Sada se nadam kojem nastupu

- Presretan sam što je proces registracije gotov i što imam pravo nastupa za Dinamo. Znao sam da će sve tako završiti kada sam dolazio ovdje - rekao je Olmo.

Komentari 3

MA
MagnusJohnson
08:37 25.01.2015.

"Znam igrače koji su igrali ovdje kao što Modrić, Halilović, Kovačić, Mandžukić, Lovren, a danas igraju u Realu, Barceloni, Interu, Liverpoolu i Atletico Madridu tako da je više nego jasno da se ovdje sjajno radi." Nemoj tako Dani, svi znamoamo da se najbolje radi u hajduku čiji bivši igrači danas igraju u Luzernu, Feirenseu, Shandongu, FC Lahtiju, FK Baku i sličnim velikanima nogometne igre.

VL
DI
dinamojavolim1
07:20 25.01.2015.

jos jedan dokaz sposobnosti dinamovih ljudi sretno dani

VL
DU
Deleted user
09:40 25.01.2015.

Halilović veliki igrač, pa dajte ne pretjerujte pustite klinca da bar malo odraste.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.