Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNI ŠPANJOLAC

Dani Olmo otkrio razlog zašto ne želi javno govoriti o ponudama

Dani Olmo
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/4
14.07.2019.
u 11:00

Misteriozni Dani već je izludio nogometni svijet. Mnogi žele znati kamo će otići pa ga se već bez razloga po medijima mahnito seli iz lige u ligu

Dok je Dinamo već odigrao prvu ovosezonsku službenu utakmicu, Dani Olmo i dalje je na odmoru u Španjolskoj nakon U21 Eura. Ondje je dao intervju za njihov list Sport, a glavna su tema, naravno, bili potencijalni transferi o kojima svi bruje.

– Volio bih nastaviti karijeru u Španjolskoj, ali o tom potom. Ne želim izbaciti iz igre niti jedan klub, a iz poštovanja ne želim javno ni o njihovim ponudama. Tražim projekt sličan Dinamovu, želim prije svega igrati. Mlad sam, ali mogu dati puno.

Misteriozni Dani već je izludio nogometni svijet. Mnogi žele znati kamo će otići pa ga se već bez razloga po medijima mahnito seli iz lige u ligu. Stresno je to za mladog igrača, no Olmo je sve zrelo i staloženo zaključio.

– Sve ćete znati za dvadesetak dana

>>> Pogledajte što je rekao Nenad Bjelica nakon utakmice s Rijekom

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
11:19 14.07.2019.

Jednostavno ne želi pričati puno jer bi se Brbić mogao žaliti.Da dole padnu u depresiju nebi mogli raditi ta dva mjeseca u godini.Baš je ok dečko ispao i prema njima dole........osim što će donjeti Dinamu novaca za 287 milijardi jogurta.

AM
Ameise
15:31 14.07.2019.

Jedan od rijetkih koji nije poletio za ogrmnom lovom (u Dinamu je sigurno isto lijepo zaradio) vec SE zelio prvo razviti u igracinu kakva i jest. Mnogi danasnji 'Halilovici' bi se trebali ugledat na njega i graditi karijeru kao on.. Sretno ti bilo decko gdje god da zavrsis.

ZC
zorro.cz
16:14 14.07.2019.

zato što mu je IQ viši od svih novinara zajedno. a sad blokada ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije