Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brazil

Dani Alves: Da mogu, kupio bih Neymara i doveo ga u Barcelonu

'Barcelona\'s Dani Alves celebrates a goal against Getafe during their Spanish First division soccer league match at Camp Nou stadium in Barcelona, March 19, 2011. REUTERS/Albert Gea (SPAIN - Tags: SP
'ALBERT GEA'
03.07.2011.
u 18:16

Barcelonin igrač Dani Alves priznao je kako bi bio presretan kada bi mogao igrati s Neymarom u istom klubu kao što igraju u brazilskoj reprezentaciji

– Da imam novca, kupio bih Neymara i doveo ga u Barcelonu – kazao je Alves te istaknuo da je Neymar trenutačno jedan od najboljih igrača na svijetu.

Iako od toga zasad neće biti ništa, Alves je priznao da se raduje što će igrati s Čileancem Sanchezom, koji bi uskoro trebao potpisati za Barcu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije