Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVOR LEGENDI
Povratak na članak

Žestoki napadi na Vujovića: 'Nemam poštovanja prema njemu. Rekao je svom igraču da umre'

Tamošnja televizijska kuća objavila je pet kratkih isječaka i ustvrdila kako je Vujović napravio puno gore stvari od Gidsela

Komentari 4

Avatar barba_barba
barba_barba
18:25 22.01.2023.

od "materijala" od kojega Vesellin liva medaje, Danci nebi ni na kvartovsko prvenstvo u Novom Zagrebu

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
20:52 22.01.2023.

Koliko taj Danski šmrklje ima klubskih titula ? Onako svojom zaslugom a ne uz pomoc Gansena i golmana ?

VL
BE
Berri
13:33 22.01.2023.

Veselin Vujović je čovjek s planine. Igrački je stasao u Šapcu. Njegova retorika je neprihvatljiva Skandinavcima. Uz to taj Gidsel već sada ima slijedeće nagrade: All-Star Right back of the World Championship: 2021., Handball-Planet - Best young player in the world: 2021., Most Valuable Player (MVP) of the Olympic Games: 2020., All-Star Right back of the European Championship: 2022., Danish Player of the year: 2021., Danish National team Player of the year: 2022. Ima svjetsko zlato i olimpijsko srebro, a samo 24 godine. Vujović je bio vrhunski igrač, trofejni igrač, ali kao izbornik jedino što je osvoji jest brončana medalja sa Slovenijom na SP. Veselin Vujović je prema Lini Červaru, što se tiče medalja na mjestu izbornika, ne mali miš, nego komarac. Zuji, a ne vidiš ga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.