Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVOR LEGENDI

Žestoki napadi na Vujovića: 'Nemam poštovanja prema njemu. Rekao je svom igraču da umre'

Preliminary Round - Montenegro v Iran
Tomasz Markowski/REUTERS
22.01.2023.
u 13:12

Tamošnja televizijska kuća objavila je pet kratkih isječaka i ustvrdila kako je Vujović napravio puno gore stvari od Gidsela

Veselin Vujović je nakon Domagoja Duvnjaka dospio u središte pozornosti danskih medija, poručio je Mathiasu Gidselu da je mali miš i balavac jer nije želio prihvatiti ispriku našeg kapetana. Danci su se odmah podignuli na stražnje noge i kritizirali crnogorsku i jugoslavensku rukometnu legendu. 

- Nikad od Vujovića nisam čuo da se ispričao za nešto što je napravio tako da on nema što komentirati  - rekao je bivši rukometaš Bent Nygaard za dansku televiziju koja je komentirala kako Vujović radi puno gore stvari od njega te pustila par isječaka. 

- Vujović je 2019. dobio otkaz kao izbornik Slovenije, nakon što je tijekom time-outa igraču rekao da umre. Nakon toga je drsko kritizirao vodstvo EHF-a, 2008. je dobio suspenziju kao trener Schaffhausena zbog fizičkog napada na suce, 2006. je bio pod istragom zbog sumnje da je pustio utakmicu, a 2002. je dobio otkaz nakon masovne tučnjave u Ciudad Realu - izjavio je Nygaard i nastavio:

- To kad je rekao vlastitom igraču da umre je zastrašujuće tako da za tog čovjeka nemam ni trunke poštovanja. Njemu se takve stvari stalno događaju kroz karijeru i mislim da on nema pravo nikome govoriti ništa o poštovanju. Tužan sam i ljut zbog toga što je rekao, ali najviše u svemu tome pati rukomet. 

 

Komentara 4

Avatar barba_barba
barba_barba
18:25 22.01.2023.

od "materijala" od kojega Vesellin liva medaje, Danci nebi ni na kvartovsko prvenstvo u Novom Zagrebu

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
20:52 22.01.2023.

Koliko taj Danski šmrklje ima klubskih titula ? Onako svojom zaslugom a ne uz pomoc Gansena i golmana ?

BE
Berri
13:33 22.01.2023.

Veselin Vujović je čovjek s planine. Igrački je stasao u Šapcu. Njegova retorika je neprihvatljiva Skandinavcima. Uz to taj Gidsel već sada ima slijedeće nagrade: All-Star Right back of the World Championship: 2021., Handball-Planet - Best young player in the world: 2021., Most Valuable Player (MVP) of the Olympic Games: 2020., All-Star Right back of the European Championship: 2022., Danish Player of the year: 2021., Danish National team Player of the year: 2022. Ima svjetsko zlato i olimpijsko srebro, a samo 24 godine. Vujović je bio vrhunski igrač, trofejni igrač, ali kao izbornik jedino što je osvoji jest brončana medalja sa Slovenijom na SP. Veselin Vujović je prema Lini Červaru, što se tiče medalja na mjestu izbornika, ne mali miš, nego komarac. Zuji, a ne vidiš ga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije