Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj sapunice

Sportski sud potvrdio kaznu Suarezu, ali moći će trenirati

Suarez Chielini
Foto: Reuters (Ilustracija)
14.08.2014.
u 15:15

Barcelona ipak može biti zadovoljna ublažavanjem kazne jer će se Suarez moći pripremiti za igru po okončanju kazne 29. listopada.

Sportski arbitražni sud (CAS) potvrdio je kaznu za Luisa Suareza, no ipak s jednom promjenom - Urugvajcu se dozvoljava treniranje s momčadi Barcelone.

Napadač Barcelone, koji je kažnjen jer je na Svjetskom prvenstvu u Brazilu za rame ugrizao talijanskog braniča Giorgija Chiellinija, žalio se zbog, po njegovu mišljenju, previsoke kazne Fife.

Kažnjen je s četiri mjeseca zabrane bavljenja nogometom, dakle zabranom igranja utakmica i treniranja, a ne smije niti ući na bilo koji stadion. Također, za Urugvaj ne smije igrati u sljedećih 9 utakmica.

Ipak, kazna je sada malo ublažena budući da mu je dozvoljeno treniranje, a to je dobra vijest za Barcelonu jer će sjajni napadač biti spreman za igru po okončanju kazne 29. listopada.

Suarezovi odvjetnici uoči presude isticali su kako bi se kazna trebala odnositi samo na utakmice za reprezentaciju, a ne i za klub.

>>Suarez u pratnji odvjetnika pred Arbitražnim sudom traži blažu kaznu

>>Barcin pritisak uspio, Suarez dobiva samo devet utakmica kazne?!

Komentara 7

Avatar branimtatukriminalca
branimtatukriminalca
15:38 14.08.2014.

trebali su mu jos 5 mjeseci dodati

DI
dinamojavolim
14:09 14.08.2014.

tako je zagy...to je danasnji nogomet

Avatar EU afrodita
EU afrodita
15:55 14.08.2014.

ne kužim zašto se uvijek drži za zube nakon ugriza...ako ga bole zubi zbog toga, zašto onda grize...na kraju će morati staviti umjetne zube

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije