Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Danas je 'Dan D' za Englesku, a za Hrvatsku je divan dan

Naravno da će čitava Hrvatska ponovno u euforiji dočekati povijesni polufinalni meč, ali za razliku od Engleske, mi u tom meču možemo opušteno uživati.

Komentari 17

PL
plavi123
08:44 11.07.2018.

Bit će danas "Dan P" (pobjede)

VL
TR
TrvtkoKomadina01
09:18 11.07.2018.

Svaka čast Daliću i našim nogometnim velikanima, postigli su više nego što smo očekivali. Sve što je više od ovoga biti će med na kruhu.

VL
DU
Deleted user
09:28 11.07.2018.

Divota je čitat komentare srbadije kako navijaju da izgubimo u POLUFINALU svijetskog nogometnog prvenstva gdje šumadijski fudbaleri nisu i neće nikad biti! Ako i izgubimo bit će to opet veliki dan za hrvatski nogomet jer za razliku od šumadijskog fudbala, za nas zna cijeli nogometni svijet. Jedna od 4 najbolje reprezentacije SP i na FIFA ljestvici! Kmečite šumadinci kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

VL
SX
sudbina x
10:32 11.07.2018.

Ok Marinko slažem se...

VL
BO
boris48astrid
11:47 11.07.2018.

dzambo-- a ti se kužiš u nogomet ko mara u krivi k.... zato put pod noge i pravac ludara jer neznaš kaj lupetaš

VL
Avatar dzambo
dzambo
09:03 11.07.2018.

U ovoj danas tekmi samo nas penali spasavaju ( I to da pinokio ne tuce vise penale)…..kad nasi Virtouzi...Mocarti...''cuda nad cudima'' u dosadasnjih 5 tekmi uspjeli su odigrat onak kak je Bog reka samo protiv Argentine....a dobiti uvjerljivo Nigeriju I Island.....''lutriju penala'' protiv jedne Danse I jos gore Rusije...nadam se da ce Englezi ipak ''skloniti nam se sa puta'' da se nemucimo oko penala sa njima...jer onda bi Subasic sigurno dobija zlatnu loptu….ovak pinokio je nezaustavljiv I ''micite se'' Englezi sta vi znate o Nogometu….

VL
Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
08:41 11.07.2018.

Danas je divan dan za ljudi u Srbiji i Sloveniji jer umjesto balkanaca i južnih europljana danas se svi zejedno pravimo da smo Englezi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.