Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 202
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi dan u sapunici

Danas je "dan D": Kaka u United, Modrić ipak odlazi u Real!?

Luka Modrić
AFP
20.08.2012.
u 10:00

- Ne želim govoriti o igračima tuđih klubova, ali mogu reći da postoji mogućnost da netko dođe, ali neću vam reći tko

Prema  pisanju engleskih i španjolskih medija, današnji dan trebao bi biti posljednji dan pregovora između Tottenhama i Reala oko Luke Modrića. Iako se u petak činilo da je sve gotovo i da će Modrić potpisati za Real, sve je pokvario predsjednik Tottenhama Daniel Levy koji je u zadnji čas povisio svoja potraživanja za otprilike dva milijuna eura, što je toliko iživciralo vodeće ljude u Realu, posebno Mourinha, da se činilo kako će transfer u potpunosti propasti.

Međutim, pišu engleski mediji, Luka je odbijanjem svake mogućnosti da ode u Chelsea, koji se ovog vikenda vratio u utrku za Modrića, smekšao Florentina Pereza koji je odlučio krenuti u još jednu rundu pregovora. Današnji dan trebao bi biti "dan-D" za našeg reprezentativca.

Daily Mail donosi informaciju da je Manchester United zainteresiran za dovođenje Kake, ali prije svega će pokušati dogovoriti posudbu jer Ferguson nije siguran koliko je Kaka spreman, s obzirom na ozljede koje je imao prošle sezone. Brazilac je jučer u utakmici protiv Valencije cijelu utakmicu proveo na klupi, a dolaskom Modrića njegovo mjesto u momčadi bilo bi još ugroženije pa bi on lako mogao napustiti klub.

Nakon sinoćnje utakmice i trener Mourinho, iako nije bio izravan, dao je naslutiti da bi Modrić mogao na kraju završiti u Realu.

− Ne želim govoriti o igračima tuđih klubova, ali mogu reći da postoji mogućnost da netko dođe, ali neću vam reći tko − rekao je Jose, a španjolski mediji zaključili su da je riječ upravo o Modriću jer Portugalac nije zainteresiran ni za koga drugog.

Ključne riječi

Komentara 20

Avatar nekakav
nekakav
10:19 20.08.2012.

a nisu li rekli da se prvi mačići bacaju u vodu, kad nas je švicarska onomad razbila na poljudu... tako i s ovime treba biti pažljiv. na kraju sezone gledat ćemo učinak naših igrača u stranim klubovima, a i učinak tih klubova u prvenstvu. recimo, učinak modrića u tottenhamu zadnje dvije sezone je sramotan. sramotan za igrača koji bi htio u realu igrati, i koji, ne znam na koji način, u nekim procjenama vrijedi 40 mil eura! za 5 mil eura kupiš igrača sredine, koji će igrati 3 puta bolje od lukice. i da, davat će i golove. mada, tko bi kupio igrača koji ne poštuje što je potpisao?!

DU
Deleted user
10:20 20.08.2012.

Da danas je DAn D kao i one prethodne 20 dana. VL. Popusite mi

FC
fcod
10:09 20.08.2012.

Hrvatski nogomet: 1. Modrić potpisuje za REAL 2. Petrić na debiju u premiershipuu daje 2 gola 3. Jelavić je najbolji napadač premiershipa 4. Olić je dao 3 gola za Wolfsburg 5. OD ŠVICARSKE SMO IZGUBILI 4:2 6. ODLIČNI SMO BILI NA EURU - ISPALI U SKUPINI! Ma dosta više s tim nogometašima! PRECJENJENI SU I TOČKA!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije