Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cormier traži revanš

Dana White: Ako se Stipe neće boriti, može ostati bez pojasa

May 31, 2014; Sao Paulo, SP, BRAZIL; Stipe Miocic (red gloves) reacts after his fight against Fabio Maldonado (blue gloves) during the TUF Brazil 3 Finale at Ibirapuera  Gymnasium. Mandatory Credit: Jason Silva-USA TODAY Sports
12.05.2020.
u 11:45

Posljednji meč ova dva borca bio je prošlog ljeta. Stipe je bio bolji od Cormiera, ali je i povrijedio oko i nije bio u stanju trenirati. Zbog koronavirusa sve se zakompliciralo i sport je stavljen na pauzu pa se sve više govori o tome kako će Miočiću biti oduzet pojas ako ne napravi neki korak

Nakon UFC 249 eventa na Floridi ponovo je počelo prepucavanje između Daniela Cormiera i Stipe Miočića. Iako u njemu nisu sudjelovali, počeli su s razgovorima o trećoj međusobnoj borbi. Omjer im je za sada 1:1, a još jedan meč na čekanju je jer je Miočić ozlijeđen.

Cormier u međuvremenu prijeti oduzimanje pojasa. Nakon posljednjeg eventa u kojem je Francis Ngannou nokautirao Jairzinha Rozenstruika, Cormier je prozvao Miočića i poručio mu da će se boriti za povratak pojasa s Ngannouom ako on ne želi borbu.

- Ako se Stipe ne želi boriti, onda ću se protiv Ngannoua boriti za titulu. Poštujem Francisa, ali ga se ne plašim. Volio bih odraditi treću borbu sa Stipom, ali ako on ne želi, onda je sve jasno - ostat će bez pojasa i borit ćemo se Francis i ja - poručio je DC.

Amerikanac hrvatskih korijena odmah mu je uzvratio:

- Već sam rekao da ću se boriti protiv Cormiera. On samo voli dizati buku. Moj tim radi na osiguravanju lokacije za trening i datuma borbe. Da nisam povrijedio mrežnicu, već bih se borio i Cormiera poslao u mirovinu - poručio mu je Miočić.

Posljednji meč ova dva borca bio je prošlog ljeta. Stipe je bio bolji od Cormiera, ali je i povrijedio oko i nije bio u stanju trenirati. Zbog koronavirusa sve se zakompliciralo i sport je stavljen na pauzu pa se sve više govori o tome kako će Miočiću biti oduzet pojas ako ne napravi neki korak. O tome je prije nekoliko dana govorio i prvi čovjek UFC-a Dana White.

- Vidio sam da je Stipe rekao kako će borbe zauvijek biti tu. Ne, neće. Kao profesionalni sportaš morate koristiti prilike. Nadam se da će se Stipe uskoro vratiti i da će se borbom njega i Cormiera pokrenuti teška kategorija. Jednostavno je - ili se želite ili ne želite boriti. Oni koji se ne budu htjeli boriti, moguće je da će ostati bez naslova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije