Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIPREMA

Dan uoči borbe Mirko šetao sa psima i dijelio karte

\'15.07.2010.Zagreb, Hrvatska -  Borcec, Teskovec 15,kuca Mirka Filipovica.Niksa Gvardiola, novinar 24 sata usudio se uci u ring s Mirkom Filipovicem i odradit jedan mali dio treninga s njim.Photo: Ma
Marko Prpic/PIXSELL
09.03.2012.
u 20:17

Osim premijera Milanovića i ministra Matića, u VIP stolcima bit će i Štimac, Ivanišević, Cetinski, Bitorajac...

Kad se u subotu u Areni Zagreb začuje \"Wild Boys\", dvorana će eksplodirati. Bit će to znak da prema ringu kreće Mirko Filipović, posljednjeg desetljeća najpopularniji hrvatski borac. U ringu će ga čekati Ray Sefo, opasan udarač koji kod suparnika \"svjetlo gasi\" jednim udarcem.

Premda ga, s obzirom na okolnosti pritiska domaćeg terena, čeka jedan od najtežih K-1 ispita u karijeri, Cro Cop dan prije bio je prilično dobro raspoložen. Kad smo ga pitali kada u subotu namjerava doći u dvoranu, našalio se:

– Najradije bih došao u ponedjeljak. Dakako, moram doći prije prve borbe da si, sukladno mogućim prekidima uvodnih borbi, mogu tempirati bandažiranje i zagrijavanje.

Tko će sve s njim u ring?

– U ring ću samo ja, a u kutu će mi biti Mike Benčić, Kristijan Pejša, Pero Čalić, Stipe Drviš i Enver Šeperović, čovjek koji me najbolje zna istegnuti.

Kad je već o istezanju riječ, za Mirka je bio emotivan trenutak kada je neki dan u Večernjem listu vidio fotografiju svoje viseće špage na boksačkim vrećama.

– Posljednji put sam takvu špagu napravio, čini mi se, 1991. u našem dvorištu u Privlaci. Tu sam fotografiju nosio sa sobom, ljudi mi nisu vjerovali da to mogu, a mislim me fotografirao moj pokojni otac.

Kako se borba približava, napetost raste, ali ne između Mirka i Raya Sefa nego u glavama boraca pojedinačno. Što je Mirko činio da tu startnu groznicu rastjera?

– Kako nisam imao jutarnji trening, ustao sam nešto kasnije, oko devet, i odveo svoja dva rotvajlera u šetnju. Vodio bih sa sobom i svoja četiri pekinezera, no oni su na \"vi\" s rotvajlerima. Šetnja sa psima me umiruje.

>> Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u subotu <<

Ključne riječi

Komentara 5

LI
libero
20:34 09.03.2012.

najbolji njegov meč bio je onaj sa Gonzagom.......

ZA
zagrepčanec
21:31 09.03.2012.

~~ TIPSTAR1x2. BLOGER . HR (Ove razmake samo spojite i to je adresa bloga) Navratite i pogledajte 3 mjeseca rada i pametnog igranja. Pokazao sam da se trudom i zalaganjem može zaradit pristojan novac, ne neka ekspresna zarada već laganim ulaganjem do solidnog profita. Moje brojke mogu govorit umjesto mene. U 3 mjeseca sam zaradio preko 10 000 kn uz prosjek od 71% pogođenih listića. Svi moji listići su objavljeni na blogu i mogu se vidjeti u arhivi. Ako vam se sviđa viđeno kontaktrirajte me na MAIL : tipstar1x2@gmail.comTIPSTAR1X2 . BLOGER . HR ~~

SE
serđo
06:58 10.03.2012.

dijelio je karte jer nitko ne želi dati novac za to...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije