Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podravka Vegeta

Damnjanović: Volim trenirati i ne bojim se konkurencije

Sanja Damnjanović
Zvonimir Markač/VLM
14.06.2011.
u 16:11

Srbijanska reprezentativna lijeva vanjska igračica Sanja Damnjanović s Podravkom Vegetom potpisala je jednogodišnji ugovor. Dolazi iz Zaječara, a igrala je i za Krim Mercator, Naisu iz Niša i beogradski Radnički

Sanja Damnjanović prošle je sezone bila najbolji strijelac Regionalne lige sa 77 pogodaka. Dvadesetčetverogodišnja rukometašica ne osjeća nelagodu zato što dolazi iz Srbije.

– Ne, uopće! Stvarno. Čak naprotiv, meni je drago što sam došla – istaknula je Sanja, a direktorica kluba Božica Palčić dodala je da u ženskom rukometu više nema napetosti kao prije, a za kokice su već nastupale i Srpkinje Andrijana Budimir i Ana Đokić.

Sanja kaže kako je vrlo brzo našla zajednički jezik s koprivničkim klubom.

– Neće mi biti problem uklapanja, poznajem djevojke, a i čula sam o njima da su sjajne. Razgovarala sam i s trenerom i mislim da između nas problema neće biti. Volim raditi, trenirati i ne bojim se konkurencije – poručila je srbijanska reprezentativka, koja je već igrala Ligu prvakinja u dresu Krima, ali u Podravki očekuje daljnju afirmaciju.

– Podravka je prošle godine imala tešku grupu. Teško je sada prognozirati, ne znamo ni s kim ćemo igrati, ali mislim da imamo sjajnu ekipu. Osim mene, dolazi i Lidija Horvat, odlična pucačica. Znam da su klupski ciljevi domaći kup i prvenstvo te barem treće mjesto u grupi Lige prvakinja – rekla je Sanja, kojoj je dobrodošlicu zaželio i trener Neven Hrupec.

– Ugodno me iznenadila pitanjem imamo li kondicijskog trenera. Znači da ima volju i želju za daljnjom nadogradnjom. Bit ću sretan raditi s djevojkama koje žele napredovati i mislim da će se Sanja vrlo brzo uklopiti – kazao je koprivnički strateg.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije