Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA
Povratak na članak

Damir Krznar: Zabrinuo me slabiji ulazak u drugoj poluvrijeme

– U utorak je trening pred put i u srijedu ujutro krećemo u Španjolsku puni nade da našim navijačima možemo priuštiti još jedno ugodno iznenađenje – zaključio je trener Krznar.

Komentari 3

MA
matkopeic
14:38 12.04.2021.

Damire, tekmu su trebali početi svi 100 % zdravi i najbolji. U istoj ste trebali Lokomotivi zabiti dva komada u prvom,....a onda si u drugom mogao raditi probancije sa Tolićem na foru i ubaciti trećerezredne igrače tipa Stojke. Ovak jeje to bilo mučenje za sve, ekipa nije dobila na samopouzdanju, a malo je falilo da ne iskoristiti Slavenov poklon. Nema predaje

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
23:17 11.04.2021.

Damir Krznar: Zabrinuo me slabiji ulazak u drugoj poluvrijeme i saznanje da gazda kluba međigoski svetac i pravi hrvat gospon Zdravko niš ne zove i morti odluci da me smjeni i najuri.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.