Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Damir Burić

'Ne zanima me to što dugo nismo slavili u Rijeci, a Milevski je ponovno ozlijeđen'

Damir Burić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
14.08.2015.
u 13:31

Jedini igrač koji nam se vratio je Roguljić - rekao je Burić

Damir Burić ide prema Rujevici s namjerom prekida Hajdukove crne serije s Rijekom. Naime, Splićani posljednju pobjedu protiv Rijeke bilježe u proljeće 2012. godine, trener je bio Krasimir Balakov, koji je nakon te utakmice otišao u Kaiserslautern. Predugačak je taj niz bez pobjede.

- Statistika me ne zanima, samo me zanima ova utakmica. Prednost Rijeke je u domaćem terenu, sve ostalo je otvoreno. Imat ćemo svoje prigode, spremni smo pokazati dobra lica i u obrani i u napadu. Bit će to utakmica teška na taktičkom nivou - kazao je Burić, koji je u uvodu svog izlaganja, u ime Hajduka, izrazio sućut tragično preminulom glasnogovorniku Rijeke.

Hajduk je dobio dva nova igrača, Hrvoja Milića i Juliana Velazqueza.

- Dobili smo dva kvalitetna igrača, koji će nam proširiti kadar. Tražili smo kvalitetu, to smo i dobili. Šteta što Milić nema pravo igranja u Rijeci, ali barem je Velazquez tu. Svestran je, vidi se po njegovim kretnjama da je agresivan - kaže Burić.

Na listi ozlijeđenih igrača novi je na popisu Artem Milevski. A to baš i nije novost.

- Milevski ostaje kući, ima problema s mišićem. Neće biti ni Ohandze, Tudora, Pejića, Malokua, Radčenka i Milića. Jedini igrač koji nam se vratio je Roguljić - rekao je Burić. 

>>San mi je preko Hajduka u reprezentaciju Argentine!

Komentara 3

Avatar peet
peet
16:49 14.08.2015.

Mislim si kakav komentar napisati. Ali pošto se ljubitelji bile boje uvijek sprdaju s Dinamom, tako ću i ja s hajdukom. Milevski, ljubitelj torcide, najbolji igrač HNL, svita i okolice će silno nedostajati tićima jer ih neće imati tko povesti.. Povedi ih Artemeeeeeeee ;-)

Avatar peet
peet
16:51 14.08.2015.

E da, još i ovo, valjda će smjeti Rijeka pobijediti ovaj puta. Koliko se sjećam nekih utakmica (Dugopolje npr. Rijeka nije smjela pobijediti iz sigurnosnih razloga). Ili će možda sudac opet morati pogurati tiće da polete.

DU
Deleted user
20:46 14.08.2015.

Bez obzira kaj se zafrkavamo i podj. nekad. Ovaj čovjek izgleda zna što radi. Vidi se taj trenerov potpis isto kao i onaj Kopić sa Slavenom. Dobro ,ipak ne mogu više od trećeg mjesta. Manji zaostatak ,bolja igra odgovaraju svima. Samo naprijed Kopići i Burići. Dinamo ovakav van bilo kakve igre još uvijek najjači. Kad proigraju onda drži gaće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije