Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZBUDLJIVA VEČER

Dallas pobijedio tricom u zadnjoj sekundi, Bogdanović i dalje ne igra za Utah

Foto: Reuters
1/2
17.03.2022.
u 10:07

Minnesota je upisala treću pobjedu u nizu, a LA Lakers treći poraz za redom, nakon slavlja Wolvesa 124:104.

Odličnu su utakmicu NBA lige odigrali košarkaši Brooklyna i Dallasa, a gosti iz Teksasa slavili su 113:111 tricom Dinwiddieja u posljednjoj sekundi utakmice.

Dallas je sjajno odradio kompletnu zadnju četvrtinu koju je dobio 34:20 te je time prekinuo niz Brooklyna od četiri pobjede.

Novu sjajnu utakmicu za Dallas je odradio Luka Dončić koji je ubacio 37 poena uz šut iz igre 14-26. Uz sve to imao je i po devet skokova i devet asistencija te je bio nerješiva enigma za domaću obranu. Spencer Dinwiddie, igrač koji je zabio za konačno slavlje, završio je dvoboj s 22 poena, dok je Jalen Brunson dodao 18 uz pet skokova i tri dodavanja.

Kod domaćina je prvi strijelac bio Kevin Durant s 23 poena čemu je dodao 10 asistencija i šest skokova, a vrlo dobar je bio i slovenski košarkaš na domaćoj strani. Goran Dragić je ubacio 21 poen uz šut iz igre 9-16.

Niz poraza Washingtona popeo se na pet, a ovaj put je Denver slavio kod te momčadi 127:109. Dakako da je i ovom prilikom prvo ime Denvera bio Nikola Jokić koji je utakmicu okončao s 29 poena, 13 skokova i osam asistencija. Jokić je promašio samo četiri lopte tijekom utakmice (10-14). Pogodio je obje trice, kao i svih sedam slobodnih bacanja.

Foto: Reuters

Atlanta je nakon tri pobjede u nizu zapela na gostovanju kod Charlotte. Domaći Hornetsi su pobijedili 116:106, a do tih deset poena razlike su došli tijekom posljednje četvrtine (31-21). Cijela petorka Charlotte bila je dvoznamenkasta po poenima, a izdvojimo LaMela Balla (22 poena i 11 asistencija) te Milesa Bridgesa (18 poena, šest skokova i šest dodavanja). Na drugoj strani za 38 minuta na parketu Trae Young je ubacio tek devet poena (šut 3-12, trica 0-6), ali je ostvario 15 asistencija.

Utah je na domaćem parketu svladala Chicago 125:110, a u domaćem sastavu nije bilo Bojana Bogdanovića koji je i ovu utakmicu propustio zbog ozljede lista. Prvo ime ovog ogleda bio je Donovan Mitchell koji je za Jazz ubacio čak 37 poena uz sjajnih 9-15 za tri poena. Svakako treba istaknuti i 14 poena te 20 skokova i četiri blokade Rudyja Goberta.

Više od polovice poena za Chicago su ubacili Zach LaVine (33 poena) i DeMar DeRozan (25 poena).

Minnesota je upisala treću pobjedu u nizu, a LA Lakers treći poraz za redom, nakon slavlja Wolvesa 124:104. Karl Anthony Towns je ubacio 30 poena i imao osam skokova za domaći sastav, dok na drugoj strani LeBron James nije bio pretjerano raspoložen. Ubacio je 19 poena uz šut 8-21 te samo 1-8 za tri poena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije