Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELE MU ZAHVALITI
Povratak na članak

Daliću branitelji dodijelili – 'Veliko zlatno srce'

Inače, 'Veliko zlatno srce' dosad su primili: Mladen Pavković, dr. Nela Sršen, Anja Šovagović-Despot, Milan Bandić i Jakov Sedlar

Komentari 8

NV
NV
17:54 04.02.2018.

Jedna od milijun udruga dala veliko srce i Bandiću. Sve rečeno. A Daliću ne brini. Napljuva ćete poslij prvog poraza.

VL
CI
cinbenik
18:10 04.02.2018.

To su mu dali HDze branitelji,u spregi se samouzdizu.Udruzili se u laznom domoljublju,pa izdizu Dalica.Dalic je anonimus sportu,a Hrvatska reprezentacija treba da mu odskrine vrata za osobni uspjeh,bez obzira na uspjeh reprezentacije..Vec vidjeno u MKMPiske lazno domojubnoj udruzenoj organizaciji.....Naslikava see sa presednicom podjela i raseljavanja Hrvata,kao sto se ona naslikavala u preizbornoj kapanji sa lazno domoljubnim presednikom HNS i ostalim.........Unistenje svega Hrvatskog se nastavlja,i nanosi braniteljijm i DR,a posebno mrtvim,nejednakopravnosti koju rade lazni domoljubi.

VL
CA
calcaneus
22:56 04.02.2018.

Bio na dvije utakmice sa predsjednicom i dobio priznanje !

VL
Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
00:59 05.02.2018.

Bravo Izbornice

VL
TA
Tarantula
07:57 05.02.2018.

Ovo mi je jadno kada znam da ima puno više ljudi koji zaslužuju zlatno srce. Svaka čast Zlatku Daliću ali sama nagrada Veliko zlatno srce izgubila je na težini kada se daje nekome za 180 minuta rada, dok recimo radnice Kamenskog su besplatno šivale odjeću za ugrožene i ne vidim da su one recimo dobile neku nagradu a zasigurno ima puno humanista koji se čitav život bave humanitarnim radom pa nisu dobili nagradu. Također neki koji su dobili nagradu apsolutno ju ne zaslužuju kao Sedlar, Bandić....

VL
ON
ON
13:30 29.03.2018.

Rijetko kad podržavam rad raznoraznih udruga ,pa tako i udruga branitelja,ali za ovo im moram čestitati.Mi još nijesmo svjesni koliko je radosti ljubiteljima nogometa ,gospodin Dalić do sada donio.A šta nas tek očekuje to ćemo vidjeti.U svakom slučaju za pohvalu čin udruge branitelja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.