Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popis za Rusiju
Povratak na članak

Dalića brine Ćorluka, a on vozi 'Tour de France'

Na popisu je pet stopera, pa će jedan od njih na kraju otpasti s konačnog popisa – kaže Dalić

Komentari 8

BE
berija
09:56 22.05.2018.

Meni se čini da bi sve manje od od naslova prvaka svemira bio neuspjeh i dokaz da ni trener ni itko od igrača ne zaslužuje igrati za Hrvatsku. Poslije sezone kakvu profesionalni igrači izvan Hrvatske odrade velik utjecaj na rezultat i igru imat će i zdravstveno stanje igrača. Nije pitanje tko nije ozlijeđen, već tko je manje ozlijeđen. Motiv? Novinari, komentatori, pa i ovdje, po komentarima, uglavnom pljuvanje i omalovažavanje. Pivarić nema pojma, Dalić još manje, da im nije reprezentacije igrali bi u Špičkovini... Oni u reprezentaciji igraju zato što su dobri igrači a ne obratno. Ima li boljih? Vjerojatno ima. Meni nije važno hoće li osvojiti kakvo mjesto, samo da dobiju Turke svaki put kad s njima igraju. Beč...

VL
BL
blekpanther
13:04 23.05.2018.

Nadaj mo se da ce Carli biti zdrav i na terenu vrlo angaziran, a da ce Dalicu dati vise slobode u njegovu radu i da ga nece smetati vadenje krvi kao sto je ga smetalo kod Kovaca! Primjer Srne jee pokazatelj zasto je to Srni i njemu smetalo! U krvi se nade svakog vraga!

VL
CI
cinbenik
07:59 22.05.2018.

Ispastce sta ispadne,kako god proslava reprezentacija,domoljubnim je omogućeno Dalicu da napreduje ,na pijaci trenera....Iso tako je bilo i sa Kovacom,sada je trener Bayerna,a da nije bio trener reprezentacije,bio bi u gornjoAustriskoj Spickovini....

VL
Avatar Prskator.Vlado
Prskator.Vlado
07:30 22.05.2018.

Ovoga nema ni u Zanzibaru, 😅

VL
Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
08:06 22.05.2018.

Zbog ove biciklijade treba mu se zahvaliti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.