Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJDUGOVJEČNIJI IZBORNIK
Povratak na članak

Dalić uskoro prestiže legendarnog Ćiru Blaževića: Idemo osvojiti Ligu nacija u lipnju

'Zahvaljujem predsjedniku Kustiću i cijelom HNS-u na velikom povjerenju, kao i potpori koju imam u radu s reprezentacijom. Puno sam puta istaknuo da je ovaj posao najveća čast i najveće zadovoljstvo koje mogu imati kao trener te se istinski radujem budućnosti s hrvatskom reprezentacijom'

Komentari 4

PL
plajo
14:11 19.03.2023.

Dalić je napravio što nitko nije , dakle rezultati stoje iza njega, i opet nekima ne valja, a koga bi vi pametnjakovići stavili??? Naravno da se u nekim dijelovima karijere i u nekim utakmicama pogubio ,ali na to nisu imuni ni Murinjo ni Klopp , pa im nitko ne spori stručnost . Ni meni se nekad ne sviđa kako sastavlja reprezentaciju ali koga briga šta ja mislim. Treba biti realan i podržati ga u daljnjem radu jer je to svojim dosadašnjim rezultatima zaslužio.Sretno ,i da osvojite ligu nacija pa da Modrić može zasluženo u mirovinu.

VL
BP
Besposlen pop
08:57 19.03.2023.

Nisu mi simpatični Kustić ni ponizni Dalić, ali, eto, ide ih rezultat pa moram šutjeti

VL
Avatar barba_barba
barba_barba
08:35 19.03.2023.

Dobro ti jpš jedno schengensko jutro

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
07:33 19.03.2023.

Dalić de treba fokusirati na osvajanje domaće i izvorne Balkanske Lige i pokuŝati objasniti svojima na rodnoj grudi zaŝto je prodana duŝa za mutni, pokvareni i podmukli dio regije braće po krvi, jeziku i kulturi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.