Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO IZ BEČA
Povratak na članak

Dalić rijetko daje ovakve intervjue: Progovorio o Livaji, Budimiru i Lovrenu, igračima poručio: 'To više nikad neću dopustiti!'

Kasni, ali slavljenički doručak u ponedjeljak sa Zlatkom Dalićem u Beču i prvi intervju izbornika sudionika završnog turnira Lige nacija. U razgovoru izbornik otkriva zašto je nakon Austrije pohvalio Josipa Stanišića, zašto mu se sviđa što hrvatski nogometaši ne govore često za medije te dileme oko odabira prvog napadača za Svjetsko prvenstvo

Komentari 13

DU
Deleted user
14:47 26.09.2022.

Svakako treba podmladiti nogometnu vrstu, ali postupno. (Šutalo i Stanišić su nadareni , ali su pogriješili kod primljenih zgoditaka. ) Najbolji je spoj mladosti i iskustva.

VL
Avatar quo_vadis
quo_vadis
14:46 26.09.2022.

najveći HR trener svih vremena !

VL
MI
Mislav28
14:31 26.09.2022.

Gledao sam jučer utakmicu ovi plavi dresovi su najljepši do sad.

VL
BE
Berri
15:23 26.09.2022.

Dalić radi odličan posao. Na SP u Kataru ima samo dvije utakmice koje mora pobijediti, a to su Kanada i Maroko. Belgiju može izgubiti, a onda protiv Njemačke ili Španjolske nama što izgubiti. Ako pobijedimo u osmini finala, onda ulazimo u euforiju i tada je sve moguće. Ako bude bilo koji igrač koji će biti nezadovoljan, toga odmah treba poslati doma, a uzeo bih Mišića jer za Brozovića nemamo zamjenu. Mišić ima moć, igra u Dinamu i potreban je kao moguća zamjena za Brozovića.

VL
Avatar southman
southman
14:18 26.09.2022.

Sa Lovrenom si pogodio kao četvrtu opciju za stopera ( možda i petu kad već imaš Perišića ).

VL
AR
Arkade
09:54 27.09.2022.

Jeste li primjetili da većina ljudi iz Hercegovine je crna i tamnoputa,evo Dalic Naprimjer isti turcin iz onih serija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.