Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka - Slaven Belupo 2:3

Dalić prve gostujuće bodove uzeo Vuliću

Rijeka - Slaven
Goran Kovačić | VLM
31.10.2009.
u 23:12

Nogometaši Rijeke nisu uspjeli pobijediti u utakmici koju je Vulić označio najvažnijom u prvom dijelu sezone.

Gosti su mrežu Riječana tresli već u 8. minuti kada je Matija Poredski na ubačaj Pape s desne strane sjajno reagirao. Rijekini igrači žarko su željeli izjednačenje, ali bilo je previše pogrešaka. Najbolju priliku domaći su imali u 38. minuti kada je Đalović spustio loptu Štroku, no veznjak bijelih puca pokraj gola.

Nastavak su domaći otvorili dobro, još agresivnije nego u prvom dijelu što se isplatilo u 60. minuti kada nakon Fernandezova ubačaja iz kuta i velike gužve u petercu Alen Pamić gura loptu u mrežu.

Domaći su nastavili s pritiskom i poveli u 72. minuti kada je Čeh izveo korner, a Csaba Csizmadia glavom skrenuo u svoju mrežu. No, već minutu kasnije isti igrač se iskupio za pogrešku i izjednačio na 2:2.

Tri minute prije kraja Koprivničani uspijevaju osvojiti svoja prva tri gostujuća boda u Dalićevoj eri. Maras je prošao po lijevoj strani, ubacio u sredinu za Tepurića koji loptu gura u mrežu između stative i Rijekina vratara Mancea.

- Zaslužili smo pobjedu, došli smo prikazati da smo radili i ostvariti povoljan rezultat. Rani gol nam je malo olakšao, ali moram priznati da nisam mislio da će se moja momčad uspjeti vratiti nakon 2:1, jer smo u posljednjim utakmicama imali problema s igrom u gostima, kazao je trener gostiju Zlatko Dalić.

- Pratila nas je i sreća, no ona je uvijek uz hrabre, dodao je Dalić.

Zoran Vulić upozorio je na nesretni splet okolnosti.

- Primili smo rani gol, uspijeli izjednačiti i preokrenuti, ali odmah potom i izgubit utakmicu. Moja ekipa je očito nezrela za igrati kvalitetniji nogomet iako moram reći da ne mogu ništa zamijeriti igračima. Dali su sve od sebe, ali okolnosti nam nisu bile sklone. Imamo dječačkih briga, kazao je Vulić.

Rijeka: Mance - Turkalj (67. Germano), Čagalj, Budicin, Tadejević  - Štrok (83. Gerc), Landek, Pamić, Fernandez (65. Čeh) - Križman, Đalović

Slaven Belupo
: Pelin - Csizmadija, Kokalović, Rogulj, Maras - Nynkeu - Papa, Posavec, Belić (90. Poldrugač) - Vojnović (81. Vručina), Poredski (52. Tepurić)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije