Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik

Dalić: Ponuda ima, ali neću skočiti na prvu, bit će i boljih

Bjelovar - Hrvatska
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/8
09.10.2018.
u 18:56

Uvjeren sam da će Luka osvojiti Zlatnu loptu. Uzeo je sve velike nagrade, očekujem da će uzeti i ovu - kaže izbornik

Hrvatska nogometna reprezentacija gostovala je u Bjelovaru povodom 110. rođendana kluba. Dalićevi izabranici u prijateljskom dvoboju pobijedili su Bjelovar s 15:1.

Ovo je bilo dobro zaigravanje za vatrene uoči susreta Lige nacija protiv Engleza koji se igra u petak pred praznim tribinama na Rujevici.

>> Pogledajte što Zlatko Dalić kaže uoči utakmica s Engleskom i Jordanom

- Lijepo što smo došli u Bjelovar, još nismo igrali pred svojim navijačima od Svjetskog prvenstva. Bio je to dobar trening - rekao je izbornik Zlatko Dalić za HNTV te se osvrnuo na sljedećeg suparnika vatrenih:

- Protiv Engleske moramo popraviti loš dojam iz Španjolske. Što se tiče ozljeda, imamo manjih problema, Vrsaljko je možda mogao igrati, ali odlučili smo napraviti preventivu kao i s Barišićem. Žalosti me što igramo pred praznim tribinama. Englezi su pomladili reprezentaciju, sigurno žele revanš nakon poraza u polufinalu u Rusiji. Bit će teška utakmica.

Dalić je ponovno istaknuo Modrićevu ogromnu ulogu u reprezentaciji, te njegove šanse za osvajanje još jedne individualne nagrade - Zlatne lopte. Hrvatski kapetan je dosad osvojio nagradu za najboljeg igrača SP-a, Uefinu nagradu za najboljeg veznog igrača te je izabran za najboljeg nogometaša svijeta.

- Uvjeren sam da će Luka osvojiti Zlatnu loptu. Uzeo je sve velike nagrade, očekujem da će uzeti i ovu. Ovo je njegova godina i godina hrvatske reprezentacije - istaknuo je hrvatski izbornik.

Bjelovar - Hrvatska
1/14

Dalić je upitan i za bogatu ponudu kineskog prvoligaša. 

- Hrvatska je moja preokupacija, ja sam tako odlučio. Ponuda ima, ali neću skočiti na prvu, bit će i boljih. Ali napominjem, Hrvatska je moja preokupacija - istaknuo je Dalić te dodao kako će protiv Jordana priliku dobiti igrači iz drugog plana:

- Utakmice poput Jordana će nam služiti za selekciju igrača...

Ključne riječi

Komentara 7

OB
ObrenM
23:07 09.10.2018.

Nakon ponudjenih kineskih 27 milijuna za tri godine Zlatko kaze:"Necu pristati na prvu,biti ce jos ponuda".Gdje se izgubi njegova skromnost?

DU
Deleted user
19:25 09.10.2018.

Neki bi željelii da ode dalic, da hrvatska nebude jaka kao sto je, no nebudete vidli tu pricu. Nece ici drugari, plakat cete vi jos dugo!

Avatar poljicanin
poljicanin
21:09 09.10.2018.

Još 0-6 protiv Engleske i bit će ponuda.Ostao bi car da si nakon SP-a otišao,ovako....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije