Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO ZA STARU GODINU
Povratak na članak

Dalić otkriva sve što se događalo oko reprezentacije: Progovorio o sucima, Fifi, Lovrenu i braniteljima, poslao poruku Srbima i cijeloj regiji

Samo za Večernji list izbornik Hrvatske rekapitulira nastup u Kataru, ključne trenutke i odjeke velikog uspjeha te šalje neke važne poruke: ljudima iz regije, ali i sunarodnjacima u Hrvatskoj koji se prema njemu odnose s podcjenjivanjem. Iskreno govori o odnosu s igračima i budućnosti u reprezentaciji Hrvatske.

Komentari 38

SK
SkvikiZg
22:31 30.12.2022.

Dalić je od reprezintacije napravio jedno biće, nije se dao smesti u tome i nije dozvolio da sa strane neko to poremeti. Primjer kak bi mi u Hrvatskoj trebali biti jedno.

VL
Avatar Ninefinger
Ninefinger
22:13 30.12.2022.

Daliću, pa što je tu čudno?! Ovdje takvi traže prava na besplatne pobačaje, a u Africi kupuju malu crnu dječicu. ....To su oni koji ti zamjeraju što pozdravljaš branitelje, braniteljima zamjeraju mirovine, a uhljebili su se na njihovoj žrtvi ii grabe kune sebi i šakom i "lepom" kapom.

VL
Avatar joshan
joshan
23:54 30.12.2022.

najveći !!!

VL
Avatar antikomunist2
antikomunist2
02:28 31.12.2022.

Osobno iznimno cjenim gospodina Zlatka Dalića, uspjehe koje je postigao s Hrvatskom nogometnom vrstom. To je postala institucija s kojom se najveći dio hrvatskog naroda identificira. No, u istoj mjeri koliko poštujem spomenute nemam niti jedan razlog više poštovati novineine za koje više ne mogu zati za koga se rade ali niti s kojom namjerom. Iz tog razloga sigurno neću čekati nikakvo premium izdanje a još manje kupiti tiskano izdanje. Napisano će biti izbrisano - no na kraju godine s 582 brisanja jedno manje ili više ne igra ulogu. Zašto vas kao novine niti cjenim niti poštujem sigurno ne leži na meni, jer do prije nekoliko godina bio sam stalni godišnji pretplatnik. Poznajući vašu sposobnost nositi se kritikom žrtvujem i ovaj i ovaj profil.. Ipak ću ga prije kopirati pa će biti čitljiv i na drugim portalima.

VL
Avatar mustafa2
mustafa2
12:27 31.12.2022.

e moj dalicu, gdje bas dasovicu dajes ekskluzivni intervju, on bi tebe i cijelu reprezentaciju utopio ucasi vode da moze.

VL
ZP
Zabranjen pristup
23:12 30.12.2022.

Najavljujete pricu sa dalicem,pa kakav ste vi portal? To kao da napisete da ce sutra biti objavljena vremenska prognoza

VL
BP
Besposlen pop
09:18 31.12.2022.

Možda kaže koju i o prodaji igrača, pomoćnom treneru vlasniku menađerske agencije i tak

VL
JO
Josip333
06:57 31.12.2022.

Šta čeka Plenki,mrzitelje pronać i sa njima preko Drine.

VL
BL
blackeder2022
13:38 31.12.2022.

Nepisano pravilo tkz. "zlatno pravilo" osoba koji obnašaju sveopće dužnostibili ili žive od "publike" je : "dok si to što jesi i zarađuješ od posla koji rqdiš,nikad svoja politička stajališta ili svoje političlke nedoumice ne iznosi javno!" ,a kad ne ne budeš aktivan u profesiji,tada radi i pričaj što te volja,jer tada više nisi "narodni miljenik" već homo politicus,pa te neće gledati i vrednovati tvoj rad i sukladno tvojim političkim stavovima več za to što jesi.Pametnom dosta ,no Dalić ili neka ide u popove ili u političare,jer nam političko-klerikalna trenerska klika niti je potrebna,niti je poželjna.Još samo fali da nam reprezentativci istrće na teren u fratarskim japankama i obleki!Kaj got!

VL
BD
Bdeni
06:58 31.12.2022.

Pa vi Hrvati bez Bosanaca ni pobijediti ne znate…. slatko,zar ne..:)

VL
Avatar comandante
comandante
09:08 31.12.2022.

'Kao trener primio sam brojna priznanja, a ono koje mi je dodijelila 4. gardijska brigada jedno mi je od najdražih. Da bi ti isti koji meni to zamjeraju lagodno živjeli u toj Hrvatskoj, primali visoke plaće. Ma uživajte i dalje ali ne obezvređujte naše emocije i domoljublje', Kakvo licemjerje!!!!, pored je članak u kojem se govori da si zbrisao iz Bosne 92 i otišao u Varaždin našutavati loptu!!!! Ej, ratuje se, ti domoljub a zbrisao si se igrati u drugoligaša dok je u zemlji rat!!! I ti bi nam prodavao domoljublje, pokrij se ušima i budi tiho i moli boga da nas sreća sa penalima služi i dalje!!!

VL
KL
Klavocin
09:47 31.12.2022.

Maze ga rezultati, ali igra i taktika nula. Daje lukaku zabio jednu od tri dali bi danas bio ponos države. Baš me briga za vjeru i domoljublje, on ima svoju zemlju bih, a ne da drži ruku ne srcu kad se pjeva lijepa naša. Dosta sa njim, massimo i sličnim herojima

VL
Avatar Svrab
Svrab
22:18 30.12.2022.

Sportaši se ne trebaju baviti politikom , niti politika sportom. Dalič je napravio rezultat ali neka se ostavi petljanja u politiku i rat

VL
DU
Deleted user
21:37 30.12.2022.

Zar nije bilo dosta o Daliću

VL
DU
Deleted user
22:06 30.12.2022.

Još će ga proglasiti svecem.

VL
DE
deziderio
22:56 30.12.2022.

Dalic zaista pretjeruje. Izgubio je potpuno kriterij zaspirt, domoljublje, poniznost, branitelje. Zao mi je ali moj osobni dojam he daDaluc jednostavno jeftino manipulira sa svim svetim vecini hrvata.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.