Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIKOVE MUKE

Dalić ostao bez Petkovića, Broz i Perišić dolaze na trening

Zagreb: Dinamo i Gorica sastali se u 26. kolu HNL-a
Goran Stanzl/PIXSELL
22.03.2021.
u 11:09

– Raduje me što u ovom trenutku nemamo ozbiljnijih problema s ozljedama, a nadam se da će tako ostati i do okupljanja – rekao je Dalić nakon objave popisa igrača, ali njegove želje nisu uslišane.

Hrvatska nogometna reprezentacija kreće s novom akcijom, a prva je na redu utakmica sa Slovenijom. Vatreni se okupljaju danas u Zagrebu, odakle dan kasnije kreće u Ljubljanu. Odmah nakon utakmice sa Slovenijom, svjetski doprvaci će otputovati u Opatiju gdje će boraviti do završetka okupljanja.

POGLEDAJTE VIDEO: Boysi slave 

– Raduje me što u ovom trenutku nemamo ozbiljnijih problema s ozljedama, a nadam se da će tako ostati i do okupljanja – rekao je Dalić nakon objave popisa igrača, ali njegove želje nisu uslišane. 

Dinamov dragulj Bruno Petković ozlijedio se na utakmici protiv Gorice dan prije okupljanja te je otpao s popisa. Neće ga biti niti na jednoj od predstojećih utakmica, a kako doznajemo, radi se o ozljedi ramena.

S druge strane, stigla je i dobra vijest koja glasi: Marcelo Brozović i Ivan Perišić stižu već popodne na trening! Naime, iako se Inter prijetio kako ih neće pustiti na reprezentativno okupljanje, apelima Saveza Talijani su ipak popustili.

Na rasporedu su tri utakmice protiv Slovenije  24. ožujka u Ljubljani, Cipra 27. ožujka u Rijeci i Malte 30. ožujka u Rijeci.

 

Komentara 6

BA
Barbasmora
16:45 22.03.2021.

Zlovence cemo razbit ko kantu! Nije nogomet rokomet, košarka, biciklizam...

GU
General_U
16:25 22.03.2021.

Nema brige zvat pozvat će dalić Ljubičića...

GE
genex
12:58 22.03.2021.

u kakvoj je formi.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije