Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Riječ izbornika

Zlatko Dalić oduševio stavom i obećanjem, pogotovo Dalmaciju!

Hrvatska - Mađarska
Foto: Igor Šoban/PIXSELL
1/2
10.10.2019.
u 23:57

- Pobjeda u Cardiffu nam rješava sve, kominacije i kalkulacije me ne zanimaju. I zato idemo na tri boda u Walesu!

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić priznao je ispred novinara nakon susreta protiv Mađarske da je sebi zadao dvije misije, vratiti Vatrene u Split, te se plasirati na Europsko prvenstvo. 

- Ovo večeras je bio dokaz koliko je Splitu i Dalmaciji stalo do reprezentacije. Hvala Splitu, Dalmaciji i Hrvatskoj. Ovo je samo dokaz da zajedno možemo sve i da nogomet čini čuda - odgovorio je Dalić na pitanje kako se osjećao u četvrtak na Poljudu, te obećao da će s momčadi ponovo stići u Split ostane li na mjestu izbornika.  

Potom se okrenuo Walesu:

- Nije ovo lako. U subotu putujemo, a u nedjelju već igramo. To nije dobro ni za koga. A onda se klubovi pitaju zašto se igrači vraćaju ozlijeđeni? Nama se tamo pruža šansa da osiguramo EP. Malo ću promijeniti neke stvari.

Prošli put, protiv Azerbajdžana, nismo dobro reagirali - posuo se izbornik pepelom i najavio:

- Pobjeda u Cardiffu nam rješava sve, kominacije i kalkulacije me ne zanimaju. I zato idemo na tri boda u Walesu!

Kazao je poneku riječ i o svojim junacima:

- Ivan Rakitić i Ante Rebić vratili su se na fantastičan način. Dakle, pogodili smo. Ima vremena za Brekala i Vlašića, iako znam da su i oni zaslužili igrati. U Petkoviću smo dobili kompletnog igrača. Ako nastavi ovako raditi, ako nastavi slušati Bjelicu, napravit će sjajan rezultat. Samo da ga ne prebaci...   

Komentara 21

Avatar antimaterija
antimaterija
07:41 11.10.2019.

Nisam iz Dalmacije i Dinamovac sam ali od srca hvala i prelijepom Splitu i Dalmaciji na predivnoj atmosferi i gotovo romantičnom navijanju na našem neosporno najljepšem stadionu. Repka nikada nije ni trebala izbivati iz Splita a mjesto joj je u u sva 4 velika grada jer ona nije pitanje ovog ili onog kluba, ove ili one regije već Hrvatske koju svi volimo.

DU
Deleted user
06:46 11.10.2019.

Bravo, Splite! Tako se navija. Nadam se da je huliganizmu došao kraj i da će se odsada često u Splitu igrati utakmice. Žao mi je samo što Hajduk nije želio sudjelovati u organizacii utakmice, nego samo grad Split. Ali i to je velik korak naprijed.

Avatar southman
southman
07:44 11.10.2019.

Bravo za repku i atmosferu ali prvenstveno bravo za Dalića i Oparu koji su za ovo najzaslužniji !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije