Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UEFA ODOBRILA
Povratak na članak

Dalić odlučio tko će u reprezentaciju umjesto Gvardiola

Nakon što je zbog ozljede trbušnog zida Joško Gvardiol otpao iz kombinacija za završni turnir Lige nacija, otvorila se mogućnost pozivanja zamjenskog igrača koju je izbornik Zlatko Dalić iskoristio kako bi na listu igrača dodao Belju

Komentari 4

BR
Brandfackel2
20:27 10.06.2023.

Današnji naslovi po kvislinškim medijima koji insinuiraju kako je Joško samo tako napustio reprezentaciju jasno očituju koliko su bijednici željni neuspjeha svega što ima hrvatski predznak.

VL
MA
marinalučica
20:45 10.06.2023.

Joško Gvardiol ima, kao i svi igrači, trbušnu stijenku. Da ima zid, teško bi ga bilo ozlijediti, možda eventualno oštetiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.