Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Farmaceuti gostuju u gradu na četiri rijeke

Dalić: Ne smijemo se predavati

'06.03.2010., Koprivnica, Hrvatska - Nogometna utakmica 19. kola T-Com Prve HNL izmedju domacina Slaven Belupa i gostiju Sibenika. Na fotki je Slavenov igrac Mateas Delic i Sibenikov igrac Hrvoje Slav
'Marijan Susenj/PIXSELL'
13.03.2010.
u 11:03

Koprivnički strateg protiv Karlovca ne može računati na teško ozlijeđene Vojnovića i Marasa, kao ni na Purića, koji zbog bolesti ne trenira danima.

Nogometaši Slaven Belupa iznimno su loše startali u proljetni dio sezone. Nakon katastrofe na Poljudu, nisu se proslavili ni protiv Šibenika s kojim su remizirali pred svojim navijačima. Jedan bod u dvije utakmice i gol razlika 2:7 niti jednog navijača koprivničkog prvoligaša ne može ostaviti ravnodušnim. Nakon 19. kola Slaven Belupo se s 30 bodova nalazi na razočaravajućem 8. mjestu, a ispred njih su čak i novopečeni prvoligaši, Karlovac i Lokomotiva. Drugoplasirana Cibalia farmaceutima bježi već velikih sedam bodova.

Bolnica u svlačionici

- Pripreme nisu dale naslutiti tako loš proljetni start. U prve četiri utakmice planirali smo osvojiti barem četiri boda, to je neki minimum koji bi nam kasnije puno značio u borbi za Europu. Pred nama su još dvije utakmice, Karlovac i Dinamo, i vjerujem da tu možemo nešto učiniti i osvojiti poneke bodove - izjavio je trener farmaceuta Zlatko Dalić, koji ima velikih problema sa sastavljanjem momčadi za današnje gostovanje u gradu na četiri rijeke.

Osim teško ozlijeđenih Vojnovića i Marčića, koji su zbog prijeloma stopala, odnosno ruke, vjerojatno "out" do kraja sezone, u Karlovcu neće igrati ni Purić koji zbog bolesti ne trenira već nekoliko dana.

- Što je, tu je, nema mjesta nikakvom pesimizmu i traženju alibija. Idemo u Karlovac, protivniku koji nas je pobijedio i bio bolji od nas u Koprivnici, i zasigurno neće biti nimalo lako, ali vjerujem da će to biti motiv više za nas da im uzvratimo istom mjerom - rekao je Dalić i istaknuo zabrinutost zbog lošeg i blatnjavog terena koji ih očekuje na karlovačkom stadionu i na kojem će biti vrlo malo prave igre.

Trener Dalić najavio je kako će zbog uvjeta na terenu biti prisiljen i raditi neke promjene u sastavu, a prednost će dobiti brži igrači.

Kristijan Čaval na klupi

Zanimljivo, iako je bio najbolji pojedinac protiv Šibenika i asistirao kod oba pogotka za Slaven Belupo, u prvoj jedanaestorici danas neće biti Kristijana Čavala.

- Čaval je još uvijek igrač u oporavku. S obzirom na teren koji nas očekuje, bit će problem za njega i zato sam odlučio da na toj poziciji bude Delić, koji je brži, življi i koji nam može više pomoći u ovom trenutku. Čaval time nije izgubio svoju poziciju, on je naš standardni igrač - poručio je Dalić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije