Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolazi na Poljud

Dalić nasljednik Anderssona na mjestu sportskog direktora?

Zlatko Dalić
Ivo Čagalj/ PIXSELL
20.12.2013.
u 23:35

Zlatko Dalić, nekadašnji Hajdukov igrač, koji je u Hrvatskoj svoj trenerski i direktorski talent brusio u Varteksu, Rijeci i Slavenu Belup

Na završnom druženju u ovoj godini, uz promociju novog sponzora Ghetaldusa, predsjednik bijelih Marin Brbić govorio je o aktualnim trenucima.

A pričao je i o novom sportskom direktoru. Spominje se Zlatko Dalić, nekadašnji Hajdukov igrač, koji je u Hrvatskoj svoj trenerski i direktorski talent brusio u Varteksu, Rijeci i Slavenu Belupu, a u posljednje vrijeme radio je u Saudijskoj Arabiji. Tudor je zatražio i neka pojačanja, ali to bi moglo ostati samo na traženju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije